Kontor, Skeppsgatan 9, Västra Hamnen, Malmö

  • 1 311 m²
  • 20240601


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 311 m²
Adress Skeppsgatan 9
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2004
Tillträde 20240601
Objektsnummer 41918343

Beskrivning

Välkommen till ert nya kontor som ligger bara en kort promenad från den pulserande stadskärnan. Här öppnar sig en värld av möjligheter i den levande och dynamiska stadsdelen Västra Hamnen. När ni kliver in genom dörrarna på andra våningen möts ni av en ljus och luftig atmosfär, där stora glaspartier och fönster släpper in det naturliga dagsljuset. Trädetaljer och parkettgolv ger en varm och inbjudande känsla. I det rymliga pentryt väntar en generös yta med många sittplatser för pauser och trevliga samtal. I receptionen kan ni skapa en välkomnande atmosfär för både medarbetare och besökare. Dessa 1311 kvadratmeter på ett helt våningsplan är flexibla och redo att formas efter ert företags unika behov och idéer. Med havet som granne och grönområden i närheten blir varje dag en möjlighet till avkoppling och reflektion. Njut av en uppfriskande joggingtur eller ta en lugn lunchpromenad längs vattnet, med utsikt över Öresund som sällskap. Utforska Västra Hamnen: En tillgänglig och levande stadsdel full av charm Från industriområde till blomstrande stadsdel har området genomgått en fantastisk förvandling. Här finns allt ni behöver och lite till - grönskande parker, butiker och service, restauranger och kaféer. Det är en levande stadsdel där människor trivs och möjligheterna är oändliga. Med lättillgängliga kommunikationer är det enkelt att ta sig till och från kontoret. Stadsbussen stannar nära, och från Centralstationen är det en kort promenad på bara 10 minuter. För de som föredrar en mer miljövänlig och aktiv transport är självklart cykelpendling ett alternativ och en skön och aktiv start på dagen. Fastigheten från 2004 är miljöcertifierad med LEED Platinum  och erbjuder en miljö där arbete och livsstil integreras harmoniskt. Här förenas hållbarhet och modernitet för att skapa en unik plats för er och era medarbetare. Välkomna att boka visning av er framtida arbetsplats!

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster som P-Malmö ansvarar för. För mer information om priser och månadsabonnemang kontakta P-Malmö . Besökare använder parkeringsplatserna med betalautomat bredvid hyresgästparkeringen.

Service

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockum fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se Kockum Fritid .


Karta

Bilder på lokalen