Kontor, Skeppsgatan 9, Västra Hamnen, Malmö

  • 1 311 m²
  • 20211201


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 311 m²
Adress Skeppsgatan 9
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2004
Tillträde 20211201
Objektsnummer 41918343

Beskrivning

En trappa upp kan du samla hela företaget och hyra ett komplett våningsplan om 1035 kvm. Planlösningen idag är mestadels rumsindelad i olika storlekar men kan öppnas upp och anpassas efter önskemål. Fina träpartier ger liv åt lokalen och här finns inget att klaga på när det handlar om ljusinsläpp. Här trivs man i kvarteren nära havet.  Fastigheten ligger lättillgängligt för både bil och cykel. Stadsbussen stannar ett stenkast bort och från Centralstationen promenerar man hit på ca 10 minuter.  Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster som P-Malmö ansvarar för. För mer information om priser och månadsabonnemang kontakta P-Malmö . Besökare använder parkeringsplatserna med betalautomat bredvid hyresgästparkeringen.

Service

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockum fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se Kockum Fritid .


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen