Kontor, Södergatan 14, Centrum, Malmö

  • 242 m²
  • 20230201


Lokaltyp Kontor
Total yta 242 m²
Adress Södergatan 14
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1967
Renoveringsår 1980/2009
Tillträde 20230201
Objektsnummer 41908712

Beskrivning

Smart & Klart  är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt med endast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wi-fi, kaffemaskin, kaffe – ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Hyra: 103 000 kr/månad exkl moms (5 200 kr/arbetsplats per månad) Välkommen till en nyrenoverad lokal med fantastisk utsikt mitt på gågatan i Malmö. Här kan vi erbjuda ett ljust kontor med 242 öppna kvadratmeter för 15-30 kollegor. Planlösningen är mixad med kontorslandskap och rymliga rum för konferens eller möten samt ett öppet pentry med plats för välbehövliga pauser. Lokalen har härligt genomgående ljusinsläpp från två väderstreck. Ytskikten är väl genomtänkta och moderna med mattor på golven som dämpar ljudnivån. Ute på gemensamma takterrassen finns sittmöbler för en nypa luft eller en kaffe med några kollegor.

Direkt utanför porten pulserar staden och myllret på Södergatan. Läget på gågatan ger närhet till stadens utbud av service, shopping, gym och restauranger. På några minuter promenerar ni dessutom till Malmö centralstation med tåg och bussar. För er som vill ta en paus eller ett promenadmöte ute i naturen, är det bara 5-6 minuter till grönskan och vattnet i Kungsparken.

Hyra: 103 000 kr

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från fastigheten är väldigt goda och många av Malmös mest populära platser ligger dessutom på gångavstånd. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 13 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 1 minut Centralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information. Mer information om parkeringsmöjligheter i Malmö finner ni på Parkering Malmö , Aimopark   och Apcoa  hemsidor.  

Service

Fastighetens fantastiska läge erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen