Kontor, Lindhagensgatan 120, Kungsholmen, Stockholm

  • 3 020 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorslokal med fina öppna ytor samt tillhörande privata terrasser. Välkommen till ert nästa kontor.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 3 020 m²
Adress Lindhagensgatan 120
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952987

Beskrivning

Här erbjuds fina kontorslokaler för det större bolaget. Goda möjligheter att skräddarsy lokalerna efter just ert koncept och arbetssätt. Gott om ljusinsläpp och fin takhöjd ger en rymlig känsla. Lokalerna anpassas med genomgående stilrena och moderna materialval, textilmatta och undertak med infälld belysning ger en dämpad akustik i de öppna ytorna och ett trivsamt arbetsklimat. En tät fönstersättning ger fint naturligt ljusinsläpp och vy över västra Kungsholmen. Här har ni tillgång till inte mindre än tre stora takterrasser. Bättre blir inte kontorslivet!Fastigheten är miljöcertifierad med BREEAM-in-use Very good.

I huset finns flera stora nationella och internationella hyresgäster såsom Kronans Apotek, Vitec Software, Takeda Pharma och Sanofi. Flera av dem har varit hyresgäster i huset länge.

Detta troligtvis på grund av det starka läget för kollektivtrafik (två tunnelbanelinjer inom gångavstånd), parkeringsmöjligheter för både personal och besökare samt ett utbud av butiker för dagliga ärenden samt motion.Kontakta oss för mer information samt visningsförfrågan!

Omgivning

Västra Kungsholmen och Stadshagen är ett starkt tillväxtområde både kommersiellt och på den privata bomarknaden. Helt klart ett av centrala Stockholms mest attraktiva lägen. På senare år har utbudet här i området ökat explosionsartat och det finns många anledningar till att både bostadsområdena och de kommersiella verksamheterna trivs. Goda kommunikationer, restauranger, stort serviceutbud och Hornsbergs strand inpå knuten. Här bor ca 40 000 personer och 43 000 har sin arbetsplats här. Västra Kungsholmen är ett hett kontorsområde med flera stora bolag etablerade, bl.a. Electrolux, Takeda Pharma, Skandia, Preem, Visma och Securitas.

Kommunikationer

Busshållplats på andra sidan gatan, rakt utanför entrén som tar dig vidare in mot city med Fridhemsplan som närmsta knutpunkt. Endast ca 5 min promenad till Stadshagen T-bana (blå linjen) och även nära Kristinebergs T-bana (gröna linjen) som tar er vidare mot city på 5 minuter.

Mycket strategiskt läge även för bilburna med nära till Essingeleden och E4/E20. Ett smidigt läge även för resande mot Bromma eller Arlanda, med regelbundna avgångar med Flygbussarna ifrån Fridhemsplan. Med flygbussarna tar det ca 15 min till Bromma och 40 min till Arlanda.

Service

Lindhagenhuset är ett närcentrum på västra Kungsholmen i Stockholm med blandad verksamhet i form av handel och kontor som etablerades 2010.De fyra högre våningsplanen i byggnaden huserar kontorshyresgäster, medan övriga delar av byggnaden används för handel och parkering. I byggnaden finns ett stort serviceutbud i form av bl.a. ICA Maxi Lindhagen - Stockholms innerstads största livsmedelsbutik, Systembolaget, Nordic Wellness gym, apotek, frisör, blomsteraffär, kemtvätt, vaccinationsklinik m.m.I byggnaden finns lunchrestaurang. I omgivningen finns flertalet restauranger såsom Matdistriktet, Piren restaurant & bar, Panini International, Tastory, Indian Garden och Texas Longhorn.Bygganden har ett stort parkeringsgarage i fyra våningsplan med ca 260 platser för besökare och till kontorshyresgäster. Som ett steg för minskade koldioxidutsläpp finns 12 st laddstolpar till elbilar installerade i garaget.

Övrigt

I området kring Lindhagen finns ett brett utbud av motionsaktiviteter samt naturnära platser så som parker, kolonilotter med odling och flertalet badplatser. Hornsbergs strand erbjuder också ett flertal inom- och utomhusgym samt tennisbanor och löparspår utöver slingan som leder runt Kungsholmen. Omgivningen erbjuder också ett rikt café och restaurangutbud med plats för arbete utanför kontoret och plats för större lunchsällskap. På promenadavstånd från Lindhagen finns Karlbergsslott, Ekparken i Kristineberg och ett antal mindre grönområden.


Karta