Kontor, Krossverksgatan 30, Limhamn, Malmö

  • 375 m²

Smakfullt kontor på Limhamn med mindre lager. Perfekt läge, parkering rakt utanför. Bara att flytta rak in.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 375 m²
Adress Krossverksgatan 30
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41963802

Beskrivning

I eftertraktade kvarter, ett stenkast från Limhamn centrum har ni nu möjlighet att flytta in i en lokal som har både kontor och lager mitt i Annetorps företagsby.

Lokalen erbjuder er 375 kvm fördelat på 210 kvm kontor och en mindre lageryta om ca 116 kvm med tillhörande port. Takhöjden i lagerytan uppmäts till ca 4,5 meter som högst.

Nuvarande hyresgäst har gjort noga tillval interiört som gör kontoret modernt och trivsamt. Planritningen är idag genomgående och erbjuder dusch, öppet kontorslandskap, pentry och flertalet olika mötesrum. Vidare finns ett konferensrum och showroom som gör den optimal för att ta emot kunder och leverantörer.

Parkering finns rak utanför byggnaden och busshållplats en kort promenad bort.

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen