Kontor, Bredgränd 6, Uppsala city, Uppsala

  • 363 m²
  • Enligt överenskommelse

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal. Lokalen är av industriell karaktär med fina materialval och hög standard.


Lokaltyp Kontor
Total yta 363 m²
Adress Bredgränd 6
Område Uppsala city
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940714
Bifogade filer

Beskrivning

Med entré från gallerian ges fin visibilitet och en välkomnande foajé på kontoret med plats för mottagande och spontana möten. Väl tilltagna ytor för både fokusarbete och i öppet landskap liksom med mötesrum i varierande storlek. Skissen visar ett förslag på utformning men då vissa delar inte är gjorda finns bra möjligheter att påverka utformningen. Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Som kontorshyresgäst har du tillgång till den gemensamma terrassen och innergården, som inbjuder till möten, luncher etc. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bl.a. modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Mattlackad ekparkett, glaspartier med svart spröjs, betongmålade väggar och varm, petroleum i pentryt. Planlösningen är öppen och taket har synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Även laddplats för elbil.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och sju restauranger och caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan: