Kontor, Sundbybergsvägen 1A - Solna Access, Solna

  • 412 m²
  • 20221205


Lokaltyp Kontor
Total yta 412 m²
Adress Sundbybergsvägen 1A - Solna Access
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2003
Tillträde 20221205
Objektsnummer 41932025

Beskrivning

Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett fint ljusinsläpp från tre håll. Här finns möjlighet att etablera ett kontor i ett trevligt läge nära kommunikationer. Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet. Korttidsavtal Vill ni dessutom ha ett korttidsavtal så ordnar vi det. Ni tar med er era egna möbler och flyttar in. Perfekt för er som växer eller omorganiserar. Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du möts av en välkomnande reception, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta finns även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i alla storlekar i en naturskön miljö och med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. Fastigheten har ett gemensamt och välutrustat gym som är kostnadsfritt för våra hyresgäster. Faciliteter som cykelrum och torkrum är andra självklarheter i fastigheten. Solna Access gör därmed arbetsdagen trevligare och livspusslet ännu enklare. Bussen stannar precis utanför huset. Eller så har du en kort promenad från Solna Centrum. För den som kommer med bil finns det gott om parkering, självklart finns även laddplatser för elbilar. Goda grannar Här är exempel på några namnkunniga företag och organisationer som valt att etablera sig i Solna Access: Feelgood företagshälsovård, Panasonic, Stockholms Läns Landsting, Svenska Polisförbundet, Tibnor, Würth Svenska AB. Välkommen till Solna Access !

Kommunikationer

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se . Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmaste pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Nordic Level Parking AB uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Nordic Level Parking AB vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Nordic Level Parking AB. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Nordic Level Parking AB sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Nordic Level Parking AB på 08-588 018 00 eller  InfoParkering@nordiclevelgroup.com

Service

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.


Karta

Bilder på lokalen