Kontor, Studentgatan 2, City, Malmö

  • 270 m²
  • Enligt ö.k.

Fantastiska möjligheter centrala Malmö! Lokalen har superfint ljusinsläpp med stora fönster och öppet landskap. Lokalen är en gammal hörsal och kan omvandlas till att skapa er en arbetsplats efter ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 270 m²
Adress Studentgatan 2
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41951362

Beskrivning

Fantastiska möjligheter centrala Malmö!
Lokalen har superfint ljusinsläpp med stora fönster och öppet landskap.

Lokalen är en gammal hörsal och kan omvandlas till att skapa er en arbetsplats efter just era önskemål och visioner med absolut bästa läge i stan!


Fastighet
Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det 7 våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

Övrigt
Tillträde: Enligt ö.k.
Våningsplan: 3
Yta: 270 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet
Hiss: Ja
Parkering: Finns
Service: I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och service. Hyresgäster i huset är bland annat Sats gym, Våningen och Villan, Estetik Centrum, m.fl.

Kommunikation
Flera stads- och länsbussar stannar utanför huset. På Gustav Adolfs torg hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Till Malmö Central promenerar du på mindre än tio minuter. Läget erbjuder dessutom flera snabbleder ut ur staden för bilister. Med andra ord ett perfekt läge för pendlare

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen