Lagerlokal, Bjurögatan 15, Östra Hamnen, Malmö

  • 1 282 m²
  • Omgående

Ljusa kontorsytor i mycket gott skick med mindre lageryta samt möjlighet att hyra mark upp till 12 000 kvm för uppställningsplats


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 1 282 m²
Adress Bjurögatan 15
Område Östra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2004
Hiss Ja
Våning 1 av 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41975179

Beskrivning

Hyr er egen kontorsbyggnad i tre våningsplan om totalt 1 282 kvm. Det finns även möjlighet att hyra till markyta för uppställning från ca 2 000 - 12 000 kvm. 

Kontorsytorna är i ljust och färscht skick med trevlig utsikt mot vattnet. Ett öppet kontorslandskap om cirka 180 kvm på plan ett går att använda som enklare lager då det finns en större dörr/port med ramp in till lokalen. Det erbjuds en varierad planlösning över de tre våningsplanen med kontorsrum i olika storlekar, öppna kontorslandskap för flexibla arbetsplatser samt flera konferensrum. Tillhörande faciliteter finns i form av kök/pentry och WC samt tillgång till gemensamma faciliteter såsom gym, dusch, bastu, omklädningsrum och utbildningssal.

Det finns goda möjligheter att anpassa ytorna enligt hyresgästens önskemål då det finns ytterligare lediga ytor i huset, bland annat ett kontor om 405 kvm som ligger precis intill den här lokalen (se ritning). 

Byggnaden är delvis inhägnad och det erbjuds gott om parkeringsplatser i anslutning till lokalerna.

Östra Hamnen är ett utbrett och väletablerat industriområde på centralt läge vid stadens norra infartsleder, endast 3 kilometer norr om centrala Malmö. Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen vidare till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22. Området präglas av lättindustri samt lager- och logistikverksamheter och det erbjuds ett enklare serviceutbud av handel och lunchrestauranger. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö

Planlösning

Se planritning bland bilder eller ladda ned PDF för bättre upplösning.

Parkering

Fri parkering

Service

Enklare serviceutbud av handel och lunchrestauranger i närområdet

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till Västkustvägen som leder till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22

Närliggande företag

PostNord, Mechanum, INR Försäljning Sverige AB, Exakta Print AB och Bring


Karta