Lagerlokal, Västbergavägen 43, Västberga, Stockholm

  • 244 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad lagerlokal om 244 kvm i Västberga.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 244 m²
Adress Västbergavägen 43
Område Västberga
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41960969
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 3 och nås genom p-huset där man kör upp direkt till sin lokal (H 2,40). Om man får leveranser med större lastbilar kan man nyttja byggnadens två lasthissar som rymmer en EU pall. Möjlighet till parkering i anslutning till sin lokal samt i intilliggande p-hus. Lokalen är utrustad med pentry, rwc med dusch, omklädningsrum och städ.Lokalerna är färdigbyggda men eventuell kontorsdel iordningställs i samråd med ny hyresgäst.Porthöjd: 2,95 m.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 1 mil från centrala Stockholm. Från E4/E20 nås fastigheten enkelt genom att ta avfart 154 mot Västberga. Närmsta pendeltågsstation är Årstaberg som man tar sig till genom en promenad på ca 1,8 km från fastigheten. Det går även att åka till tunnelbanestationen Liljeholmen och ta buss därifrån som stannar i närheten av fastigheten.

Service

Ett flertal restauranger i närområdet samt närhet till Telefonplan där ett flertal nya spännande restauranger har öppnat som ex. Landet, Svenska Sushiköket mfl.Gångavstånd till Västberga Handelsområde där Coop, Systembolaget mm finns.


Karta

Bilder på lokalen