Kontorshotell, Vendevägen 89, Norrort, Danderyd

  • 10–1 610 m²
  • Enligt överenskommelse

Vendevägen 89


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–1 610 m²
Adress Vendevägen 89
Område Norrort
Publicerad 2023-11-15
Kommun Danderyds kommun
Byggår 1975
Renoveringsår 2000
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945431

Beskrivning

Hyr kontorsrum eller plats på kontorshotell i Danderyd!
Modern lokal i fint skick och med möjlighet att växa!
Nu ges tillfälle att samlokalisera på nytt kontorshotell med andra spännande företag i fräscha lokaler i Danderyd. Med hyran ges möjlighet att nyttja övriga faciliteter - konferensrum, en härlig uteplats och gym med bastu som avkoppling efter en lyckad arbetsdag.
Ni hyr möblerat, bredband och utskriftsmöjligheter ingår! I lokalerna sitter redan ett positivt och inspirerande gäng företagare! Tillfälle till erfarenhetsutbyte och nätverkande bjuds löpande under planerade afterworks, frukostar och andra gemensamma aktiviteter. Vi har roligt, stärker varandra och växer tillsammans! Självklart får de företag som hyr gärna nyttja lokalen till egna evenemang för sina kunder om så önskas. Hyran är fr 3 997 kr/månad för en plats eller hyra ett rum i olika storlekar allt beroende på hur många ni är. Parkeringsplatser finns att hyras för 1 600 kr/månad.

Kommunikationer

T-bana: Danderyds sjukhus
Tvärbana: Roslagsbanan
Trafikleder: E18

Övrigt

Gångavstånd till Danderyds sjukhus med gått om kommunikation så som tunnelbanans röda linje samt mångfald av busslinjer både mot Stockholm och norrut.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen