Kontor, Propellergatan 1, Västra Hamnen, Malmö

  • 801 m²

Mitt i blickfånget har vi kvarteret Relingen 1 som välkomnar besökare, boende och företagare till Västra Hamnen. Fastigheten är en modern byggnad med ljus och öppen entré, generösa glaspartier och härliga takterrasser med utsikt över Västra Hamnen, Ribersborg och Öresund. Lokalen om 801 kvm är väl anpassad med stora, öppna ytor vilket bidrar till att man kan disponera den på ett effektivt och flexibelt sätt. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 801 m²
Adress Propellergatan 1
Område Västra Hamnen
Byggår 2000
Objektsnummer 41883267

Beskrivning

Mitt i blickfånget har vi kvarteret Relingen 1 som välkomnar besökare, boende och företagare till Västra Hamnen. Fastigheten är en modern byggnad med ljus och öppen entré, generösa glaspartier och härliga takterrasser med utsikt över Västra Hamnen, Ribersborg och Öresund.
Lokalen om 801 kvm är väl anpassad med stora, öppna ytor vilket bidrar till att man kan disponera den på ett effektivt och flexibelt sätt.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter.
Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Parkeringen på baksidan får endast utnyttjas av hyresgäster som har p-tillstånd genom Vasakronan. Parkeringen är fullt uthyrd.

Service

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockums fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se  Kockum Fritids hemsida.


Bilder på lokalen