Kontor, Propellergatan 1, Västra Hamnen, Malmö

  • 801 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 801 m²
Adress Propellergatan 1
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2000
Objektsnummer 41883267

Beskrivning

Fint hus, fin utsikt, fin takhöjd och fint läge, det tycker vi i alla fall. I Relingen, som ligger i Västra Hamnen har vi ett kontor på 801 kvm ledigt. Det passar bra för ett företag med 50-70 medarbetare. Det ligger fint i en modern byggnad med ljus och öppen entré, generösa glaspartier och härlig balkong med utsikt över Ribersborg och Öresund. Så långt allt gott. Men det bästa är nog ändå läget i Västra Hamnen, med gångavstånd till havet. Och det oslagbara skyltläget. Här ges även möjlighet till den där lunchpromenaden och fotsvalka i havet en varm sommardag. Läs mer om kontorsläge Västra Hamnen   Västra Hamnen - Vasakronan Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

Parkering finns på baksidan av huset och administreras från 2022-07-01 av Apcoa Parkering Sverige AB.  Parkeringsplatsen har rörliga platser och digital parkering.  Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Service

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockums fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se  Kockum Fritids hemsida.


Karta

Bilder på lokalen