Kontor, Färögatan 33 - Kista Science Tower, plan 23, Kista

  • 265 m²
  • 20221227


Lokaltyp Kontor
Total yta 265 m²
Adress Färögatan 33 - Kista Science Tower, plan 23
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2002
Tillträde 20221227
Objektsnummer 41931105

Beskrivning

Nu har ni chansen att skapa en fantastisk arbetsplats i denna lokal högt upp i Kista Science Tower. Här bjuds ni på panoramautsikt med vy ända bort till Globen. Kontoret på 265 kvadratmeter genomsyras av ljus och rymd med ljusa ytskikt, högt i tak och underbara ljusinsläpp från de stora fönstren från golv till tak. Som hyresgäster får ni möjlighet att vara med och påverka för att skapa ett kontor som passar er verksamhet på bästa sätt. I lokalen ryms upp till 23 arbetsplatser beroende på planlösning. På terrasserna som ni som hyresgäst har tillgång passar perfekt för lunchlådan, en nypa luft eller kanske ett möte utomhus. Närheten till grönområdet i Grönlandsparken ger ytterligare plus i kanten för denna lokal. Fastighet med hög servicenivå, bra läge och guldmedalj i miljöklassning  I huset finns all service som behövs för att göra vardagen smidig, bland annat: Reception
Konferensservice
Restauranger
Gym
Godsmottagning Uteplatser
Takterrass
Ännu mer finns i Kista Galleria precis utanför. Dessutom är det smidiga kommunikationer och ett perfekt läge mellan city och de norra delarna av Stockholm. I huset kan många intressanta samtal uppstå med grannar som Pirelli Tyre, Texas Instruments, Citrix Systems, Red Hat, RFSU och Svenska Handelsbanken. Byggnaden är miljöcertifierad med LEED Guld: www.sgbc.se/certifiering/leed Välkommen till Sveriges högsta läge i nya och framtidens Kista I Kista pågår just nu en stor positiv förvandling, där målet är en attraktiv och levande stadsdel med plats för boende, besökare och hyresgäster. Mycket har redan hänt och fortsatt utveckling kommer att göra Kista till en stadslik miljö där livet pågår alla dygnets timmar. Läs mer om nya Kista: https://vasakronan.se/kontorserbjudande/lagen/kista/ Kista Science Tower är med sina 32 våningar ett av Stockholms mest kända landmärken. Välkommen att boka visning i Kista Science Tower!

Kommunikationer

Bil Kista ligger nära de stora trafiklederna med smidig access till E4:an och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer, när den är färdig runt 2030 ha en anslutning nära Kista Science City. Tunnelbana Till tunnelbanan i Kista är det cirka 3 minuters promenad genom Kista Galleria och till T-centralen tar sedan resan cirka 15 minuter. Norrut kommer 2026 linjen vara förlängd och ihopkopplad med Barkarby Station, där även pendeltåg finns. Pendeltåg Till Helenelunds pendeltågstation är det en promenad på ca 12 minuter. Med tåget tar det sedan cirka 12 minuter till Stockholms central, eller cirka 25 minuter till Arlanda. Bussar Från Kista Centrum går cirka 15 busslinjer. Med bussarna når du exempel Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd. Flygbussar Flygbussen mellan Arlanda och Brommaplan har en hållplats utanför Kista Science Tower på Danmarksgatan/Ärvingevägen samt vid Kista centrum. Tvärbana Tvärbanan norrgående är under utveckling och sträckningen till Helenelund via Kista Galleria beräknas vara klar 2025, då spårvägen kommer gå bland annat till Bromma flygplats.

Parkering

Parkera i Kista Science Tower och Kista Galleria. Till er som hyresgäster finns tillgång till cirka 1 100 parkeringsplatser med infart från Hanstavägen 29 samt Danmarksgatan 7. Välj mellan fasta platser eller dela flera fordon på ett fast antal platser. Självklart finns laddplatser att hyra. Genom ett samarbete ingår även Kista Gallerias parkeringsanläggning i parkeringspoolen under kontorstid. Vid frågor om parkering och garage Vi samarbetar med Parkman som svarar på frågor angående uthyrning, parkeringstillstånd, avisering eller det automatiska parkeringssystemet: Telefon: 08-734 90 00 E-post: uthyrning@parkman.se

Service

I Kista kan ni shoppa, träna, gå ut och äta eller ta en bio efter jobbet. Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, hotell och biosalonger med mera i närområdet. Kista Galleria I Kista Galleria finns cirka 180 butiker med allt från mode till inrednings-, teknik- och livsmedelsbutiker. Dessutom erbjuds ett av Sveriges största utbud inom food & beverage. I gallerian finns hotell och en större biograf med 11 salonger. Träning och hälsa Det finns gott om träningsmöjligheter i kvarteren. Här finns flera gym som: Fitness24Seven i Kista Science Tower Friskis & Svettis i grannhuset Kista Entré SATS i Kista Galleria Dessutom ligger Igelbäckens naturreservat alldeles intill med mängder av löpspår och naturstigar. Hotell I Kista finns flera hotell som bland annat: Scandic Victoria Tower Scandic Kista Memory Hotel Connect Hotel Kista Comfort Hotel Kista The Studio Hotel AC by Marriott i Stockholm Kista (hotellet planeras vara färdigställt Q2, 2023) I grannhuset Kista Entré finns dessutom 7 hotellrum att hyra, främst för er som hyresgäster i huset. Kontakta receptionen i Kista Entré för bokning på 08-5229 1002. Bio SF-biografen i Kista är den näst största biografen i Stockholm med 11 salonger, totalt cirka 1 500 platser. Alla salongerna håller högsta klass med digitalt ljud, stor duk och bekväma fåtöljer med extra stort benutrymme. Bibliotek Kista bibliotek och lärcenter är Stockholms näst största bibliotek och invigdes 2014. Kistamässan Med sin strategiska placering och geografiska lättillgänglighet i Kista Science City blir Kistamässan ett perfekt forum för professionella möten och kreativa evenemang.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen