Kontor / Lager, Ålegårdsgatan 1, Balltorp, Mölndal

  • 130–280 m²
  • Omgående


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Kontor / Lager
Total yta 130–280 m²
Adress Ålegårdsgatan 1
Område Balltorp
Kommun Mölndals kommun
Våning Markplan
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41946169

Beskrivning

På Ålegårdsgatan 1 i Balltorp har vi nu en ledig lokal om 130 kvm.

Lokalen består till cirka hälften av en yta passande för verkstad eller lättare lager eller garage med en takskjutport. I lokalen finns förutom kontors- och verkstadsyta även pentry, omklädningsrum och WC med dusch. Planlösningen går att anpassa efter hyresgästens behov. Lokalen finns tillgänglig för omgående inflyttning.

Behöver du större yta? Då kan vi även erbjuda lokalen bredvid om ca 150 kvm, denna yta har en liknande utformning, också med verkstadsyta med takskjutport. Dessa båda lokaler kan enkelt slås samman och bilda en trevlig enhet om ca 280 kvm.

Fastigheten är belägen i trevliga Balltorp, söder om Göteborg. Här slipper du köer och trängselavgifter och med ett smidigt avstånd till E6:an tar du dig till Göteborg på några minuter. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast bort.

Trots att lokalen är flexibel och passande inom ett brett spann av verksamhetsområden anser vi den inte lämplig som bilverkstad eller biltvätt.

Fastigheten ägs och förvaltas av Fastighetsaktiebolaget Tornstaden. Välkommen att kontakta Erica Hassel för närmare information och visning av lokalen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen