Lagerlokal, Ålegårdsgatan 1, Balltorp, Mölndal

  • 175 m²
  • Omgående

Nu finns möjlighet att hyra en bra lokal med port på Ålegårdsgatan 1 – Ett strategiskt läge i närhet av E6:an i Balltorp.


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Kontor / Lager
Total yta 175 m²
Adress Ålegårdsgatan 1
Område Balltorp
Kommun Mölndals kommun
Våning Markplan
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41946169

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en bra lokal med port på Ålegårdsgatan 1 – Ett strategiskt läge i närhet av E6:an i Balltorp.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i trevliga Balltorp, söder om Göteborg. Här slipper du köer och trängselavgifter och med ett smidigt avstånd till E6:an tar du dig till Göteborg på några minuter. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast bort.

Planlösning

Lokalen är belägen på markplan och är ca 175 kvm. Lokalen är till stor del en öppen yta med ca 2,5-2,8 meter i takhöjd med en vikport. Pentry wc och dusch finns i lokalen. Om så önskas kan den här lokalen slås samman med kontorslokalen intill och bilda en enhet med lager och kontor om ca 360 kvadratmeter.

Övrigt

Fastigheten ägs av Fastighetsaktiebolaget Tornstaden som har ett långsiktigt perspektiv att äga och förvalta fastigheter. Vi erbjuder våra hyresgäster attraktiva lokaler anpassade till hyresgästens specifika verksamhet. Vi både förvaltar, bygger och utvecklar lokaler i nära samarbete med våra hyresgäster. Välkommen att kontakta oss för en visning!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen