Kontor, Linnégatan 76, Östermalm, Stockholm

  • 148 m²

Fint kontor centralt på Östermalm!


Lokaltyp Kontor
Total yta 148 m²
Adress Linnégatan 76
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41977859

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett trevligt kontor med blandad planlösning och utsikt över lummiga Linnégatan. Lokalen ligger ett stenkast från Karlaplan och Djurgården, ett centralt men lugnt läge på Östermalm. Representativ fastighet med en fin innergård och garage.

Övrigt

En större öppen area med plats för många arbetsplatser samt fyra rum i varierande storlekar. I mittkärnan finns en trevligt pentry med plats för sittplatser. Utöver detta finns även 2 st WC varav ena med dusch. 

Fastigheten är belägen på Östermalm mellan Karlaplan och Djurgården. Här är man omgiven av ett flertal parker och härliga kvarter med restauranger och caféer. Området erbjuder ett härligt lugn samtidigt som stadens puls finns runt hörnet.

Lokalen ligger endast ett par minuters promenad från Karlaplan där all tänkbar service finnes. I området finns ett stort utbud av caféer och restauranger, såsom Strandbryggan, Coco & Carmen och Oxenstiernan. Närhet till Djurgården och Östermalmstorg.

Tunnelbanans röda linje nås efter en kort promenad till Karlaplan och tar dig vidare till T-centralen på ca 5 min. Flertalet busslinjer finns i området. Kort promenadavstånd till Strandvägen där det finns möjlighet att ta både buss och tvärbana till City och Djurgården.


Karta

Bilder på lokalen