Komfast AB

Kontaktpersoner
Lokaler

Arenavägen 41, Globen

Mycket trevligt kontorshotell mitt i Globen Shopping.

Lokaltyp Kontor
Yta 10 - 50 m²

Birger Jarlsgatan 2, Nybrog. 3, Östermalm

På ett av Stockholms vackraste lägen finner du Kontoret Nybroviken. Med över 20 års erfarenhet och brinnande intresse för det personliga mötet hoppas vi att du ska hitta en arbetsplats att trivas med långsiktigt här hos oss. Vi gillar flexibilitet och trygghet därför ingår allt i hyran och inga konstiga överraskningar på vägen. Våra fina mötesrum bokas enkelt och vi ordnar gärna med lunch eller kaffebricka. Receptionen finns här för dig och dina besökare och hos oss är inget omöjligt. Vi har lokaler att växa och trivas i - Varmt Välkommen på visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 10 - 30 m²

Solna Torg 19, Solna

Mycket trevligt kontorshotell mitt i Solna Centrum, nära till allt.

Lokaltyp Kontor
Yta 10 - 50 m²

Centrala Gärdet Tullvaktsv. 2, Gärdet

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, öppnade ett nytt kontorshotell, Gärdet Kontorshotell, i maj 2016. Mycket konkurrenskraftig hyra! Allt ingår i hyran: internet, kaffe, pausrum, städning, fastighetsskatt, värme, fritt nyttjande av konferensrum, reception med väntplats, larm etc. Rummen hyrs ut omöblerade men går att få möblerat om man så önskar. Parkering finns att tillgå och bussen stannar direkt utanför. Buss 76 och 72 kommer var 15:e minut och Blåbuss 1 var 5:e minut. Det är endast ca 10 min promenad till Gärdets T-bana. Läget erbjuder även direkt närhet till härliga promenader eller löprundor på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm. Kontakta oss så berättar vi mer.

Lokaltyp Kontor
Yta 10 - 100 m²

Passadvägen 10, Jakobsberg

Lagret som kommer till dig på en släpkärra. Ni bokar ett släp med en trälåda om 10 kbm (rymmer möblerna i en 1-2:a). Den ställs utanför din port/lokal. Ni fyller det och efter 3 timmar hämtas släpet. Ert gods lagras i lokal i Järfälla tills ni vill ha era saker igen, då släpet ställs tillbaka utanför din port och ni tömmer det. Du slipper hyra släp, ha bil med dragkrok, lämna tillbaka släp dessutom behöver du bara lasta en gång jämfört med traditionellt lager. Mer info finns på www.selfgostorage.se.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 5 - 50 m²

Tullvaktsvägen 2, Gärdet

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, har vi lager eller förråd. Det är lokaler som är en del av kontorshotellet, Gärdets Kontorsgemenskap. Kontoret huserar i hela det översta planet om ca 1200 kvm. Läget är fritt med strålande utsikt över Gärdet och Frihamnen. Det finns rum från 10 kvm, för 1-2 pers, upp till rum om 30-40 kvm för 4-8 personer. Rummen är ljusa och det finns gott om konferensrum. Bl a finns en fd biograf för 20-30 pers., perfekt för presentationer. I hyran ingår internet, kaffe, pausrum, konferensrum, bemannad reception, städning, alla hyrestillägg mm. Rummen hyrs ut omöblerade men går att få möblerat om man så önskar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 10 - 100 m²

Kammakargatan 22, Norrmalm

Trevligt kontor med yteffektiv planlösning i centrala Stockholm. Lokalen har ett bra ljusinsläpp och fina ytskikt. Det moderna trapphuset ger ett representativt intryck för såväl anställda som besökare. Fastighetens hyresgäster har tillgång till en gemensam innergård samt garage.

Lokaltyp Kontor
Yta 300 m²

Birger Jarlsgatan 34, Östermalm

Trevligt kontor med tidstypiska detaljer. Lokalen har en härlig våningskänsla med vackra trägolv, fönster och innerdörrar.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 75 m²

Målargatan 7, Norrmalm

Trevlig hörnlokal belägen på en lugn gata mitt i City. Denna anrika fastighet har många tidstypiska detaljer bevarade och sticker ut i området.

Lokaltyp Kontor
Yta 95 m²

Knektvägen 8D, Enskede

Ta chansen att hyra den sista lokalen på Knektvägen 8, precis intill Gubbängens tunnelbanestation. Nu finns det ett unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en nybyggd fastighet i Gubbängen. I denna nyproducerade fastighet som beräknas stå färdig under Q1-Q2 2020 finns en vakant lokal om ca 44 kvm i markplan med skyltfönster och egen entré. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom. Fastigheten, som ligger någon minut från tunnelbanan, kommer i övrigt innehålla studentbostäder.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 44 m²

Sveavägen 88, Inom tull

Centralt och ljust kontor med goda kommunikationer. Lokalen har stengolv i hallen och vackra trägolv i alla kontorsrum. Fönster vetter mot både Sveavägen och den innergård man har tillgång till.

Lokaltyp Kontor
Yta 76 m²

Vegagatan 4, Inom tull

Möjlighet att vara med och påverka utformningen av lokalen. Det är en tidigare förskola som nu byggs om till kontor. Lokalen har ett utmärkt läge endast något kvarter från Odenplan och dess kommunikationer och service. Tillgång till stor innergård.

Lokaltyp Kontor
Yta 183 m²

Magnus Ladulåsgatan 27, Södermalm

Fin hörnlokal i markplan med egen entré och stora skyltfönster mot gatan. Lokalen passar utmärkt som exempelvis butik, showroom eller kontor. Ingen överlåtelsepeng.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 243 m²

Garvis Carlssons Gata 1, Solna

Modernt kontor högst upp i nybyggd fastighet med egen terrass i söderläge. Exceptionell utsikt både från lokalen och den stora terrassen. Dessutom ett fantastiskt läge strax intill T-banan i ett av Stockholms mest expansiva områden, Råsunda.

Lokaltyp Kontor
Yta 335 m²

Fridhemsgatan 38, Kungsholmen

Unik lokal med industrikänsla. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet i en lokal med generös takhöjd, vilken passar lika bra till kontor som butik. Lokalen är 366 kvm och vägg i vägg finns ett lagerutrymme med garageport om ca 270 kvm som är möjligt att hyra.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 366 - 636 m²

Sveavägen 66, Norrmalm

Effektivt kontor i två plan. Längst upp i huset finns nu möjligheten att hyra en representativ lokal i ett attraktivt läge. Kontoret har genomgående en modern standard och ett bra arbetsklimat.

Lokaltyp Kontor
Yta 290 m²

Palmfeltsvägen 5, Slakthusområdet

Unik möjlighet att skapa ert nya kontor! Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Lokalen ligger perfekt belägen precis intill Globen i Palmfelts Center. I Palmfelt Center finns tillgång till gemensam reception samt service- och säkerhetstjänster. I fastigheten finns även externa konferensmöjligheter.

Lokaltyp Kontor
Yta 410 m²

Palmfeltsvägen 5, Slakthusområdet

Ljusa kontorslokaler med flera egna terrasser i olika väderstreck och vacker utsikt över Globen. Lokalerna ligger i Palmfelts Center som erbjuder gemensam reception, service- och säkerhetstjänster samt extern konferens, om så önskas. Mittemot fastigheten ligger Globen Shopping som erbjuder ett stort utbud av butiker och trevliga restauranger.

Lokaltyp Kontor
Yta 626 - 2 328 m²

Gårdsvägen 8, Hagalund

Kontor i strategiskt läge i Sveriges mest företagsvänliga kommun. Här finns möjlighet till att hyra ljusa lokaler med närhet till kommunikationer, shopping och service. I huset finns flera kontor i olika storlekar, från ett halvt plan om ca 450 kvm till flera plan om totalt ca 5000 kvm.

Lokaltyp Kontor
Yta 450 - 5 000 m²

Palmfeltsvägen 5, Slakthusområdet

Ljust kontor i strategiskt läge. Intill Globen och Tele2 Arena ligger Palmfelt Center, ett fullservicehus med möjlighet till extern reception och konferens.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 626 m²

Kungsgatan 58, Norrmalm

Ljust kontor mitt i City! Lokalen har tidstypiska detaljer och högt i tak.

Lokaltyp Kontor
Yta 109 m²

Odengatan 83, Inom tull

Litet kontor vid Odenplan. Perfekt för det mindre bolaget som vill finnas centralt med bra kommunikationer.

Lokaltyp Kontor
Yta 36 m²

Gårdsvägen 8, Hagalund

Möjlighet att hyra ett eget kontorsplan i den levande stadsdelen Arenastaden. Lokalen har rikligt med ljusinsläpp och ligger i ett strategiskt läge med närhet till kommunikationer, shopping och service. I husets entré finns gemensamhetsytor med plats för väntande besökare.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 050 m²

Gårdsvägen 8, Hagalund

Trevlig kontor högst upp i huset med närhet till service och goda kommunikationer. Här finns möjlighet att hyra ett helt plan med ett härligt ljusinsläpp och egen terrass. I fastighetens entré finns en gemensam yta med plats för väntande besökare.

Lokaltyp Kontor
Yta 750 m²

Svartmangatan 18, Gamla stan

Ljust kontor med charmiga detaljer, fina trägolv och ett vackert trapphus. Nu finns möjlighet att hyra kontor på plan 3tr (utan hiss) om ca 140 kvm på en av Stockholms äldsta gator.

Lokaltyp Kontor
Yta 140 m²