Kontor, Katarinavägen 20, Södermalm/Slussen, Stockholm

  • 133 m²

Det perfekta kontoret på Södermalm. Nära till allt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 133 m²
Adress Katarinavägen 20
Område Södermalm/Slussen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Objektsnummer 41972671

Beskrivning

Totalrenoverat modernt kontor för ca 10-15 personer. Ni sitter här en bit upp i huset på plan 5. En trappa upp finns tillgång till terrass/uteplats och det finns även entré ut mot Klevgränd. Otroligt trevliga omgivningar med Mosebacke och Södra Teatern alldeles intill.Lokalen är nyligen renoverad med ljusa och fräscha ytskikt, glaspaneler in till mötesrum för att släppa igenom maximalt med ljus. I lokalen finns ett större konferensrum samt ett lite mindre. Här finns pentry och pausyta samt två wc, varav en med dusch. Lokalen är perfekt disponerad för det mindre företaget som söker en välplanerad och effektiv kontorsyta.

Se referensbilder.Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut. Här får ni nära till Södermalms härliga utbud av restauranger, caféer, butiker mm. Götgatan med all shopping och uteliv ligger på kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Endast tre minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Service

Här får ni nära till Södermalms härliga och varierande utbud av restauranger, caféer, butiker mm. Götgatan med all shopping och uteliv på kort promenadavstånd.

Tar ni hissen upp till plan 6 är ni framme vid Mosebacke!


Karta

Bilder på lokalen