Kontor, Sundbybergsvägen 1, Solna

  • 82 m²
  • 20230301


Lokaltyp Kontor
Total yta 82 m²
Adress Sundbybergsvägen 1
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2003
Tillträde 20230301
Objektsnummer 41932014

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en fin kontorslokal för det lilla företaget. Flexibelt avtal går att ordna för det företag som önskar. Lokalen om 82 kvm rymmer sex arbetsplatser och är i öppen lösning. Lokalen ligger i markplan i direkt anslutning till entré, garage och fastighetens gemensamma reception. Fastigheten Solna Access har även en populär lunchrestaurang, fin konferensavdelning med mötesrum i alla storlekar samt ett fullt utrustat gym där fastighetens hyresgäster tränar gratis. För cykelpendlare eller de som vill springa på lunchen finns nya, fina dusch- och omklädningsrum en trappa ner från lokalen. För de som önskar att synas på fastighetens fasad finns skyltplatser att hyra.

Kommunikationer

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se . Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmaste pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Nordic Level Parking AB uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Nordic Level Parking AB vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Nordic Level Parking AB. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Nordic Level Parking AB sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Nordic Level Parking AB på 08-588 018 00 eller  InfoParkering@nordiclevelgroup.com

Service

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen