Kontor, Hammarby Allé 29, Hammarby sjöstad, Stockholm

  • 220 m²
  • 64 167 kr/mån

Modern och flexibel lokal med sjönära läge


Lokaltyp Kontor
Total yta 220 m²
Adress Hammarby Allé 29
Område Hammarby sjöstad
Publicerad 2023-09-27
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2017
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41953290
Hyra 64 167 kr/mån
3 500 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Letar du efter en modern och flexibel lokal med sjönära läge? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Vår lokal har en öppen planlösning med stora möjligheter och massor av naturligt ljus som skapar en härlig arbetsmiljö. På översta våningen finns en rymlig takterrass som ger alla hyresgäster möjlighet att koppla av med lite sjöutsikt. I fastigheten finns även både garage och cykelförråd för din bekvämlighet.

Planlösningen är optimal för en modern arbetsplats. Lokalen har ett lite större konferensrum samt tre mindre konferensrum, som också kan användas som enskilda kontorsrum eller som Teamsrum. Här finns möjlighet att anpassa ytan efter dina behov och önskemål.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska lokal. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta det perfekta kontoret för ditt företag!

Omgivning

Fantastiskt område med närhet till vatten med mysiga promenadstråk. Hammarby Sjöstad är numera en integrerad del av innerstaden och här finns ett brett och varierat utbud med restauranger, caféer, gym, butiker och all väsentlig service som behövs för att underlätta vardagen.

Kommunikationer

Goda kommunikationer, både bussar och tvärbanan stannar precis utanför. Eller varför inte börja dagen med en promenad från Gullmarsplan eller Skanstull

Planlösning

Öppen planlösning med ett lite större konferensrum och tre mindre konferensrum. De mindre konferensrummen går också att använda som enskilda kontorsrum eller som Teamsrum.

Parkering

Garage finns

Service

I bottenvåningen finner du Cafe Freddo so serverar både fika och lunch. Nära till både restauranger, caféer och matbutiker


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen