Kontor, Kungsgatan 17, Norrmalm, Stockholm

  • 54 m²
  • Q2 2024

Nyrenoverat kontor med fokus på effektivitet av varje kvadratmeter


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 54 m²
Adress Kungsgatan 17
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1921
Renoveringsår 2022
Hiss Ja, finns i fastigheten
Takhöjd Bra
Tillträde Q2 2024
Objektsnummer 41975842

Beskrivning

Upptäck det nya ansiktet av effektivitet och modernitet i arbetslivet på Kungsgatan 17. Välkommen till detta nyrenoverade kontorsutrymme, sprudlande av 54 kvadratmeter, vars två fönster öppnar upp mot Kungsgatan och ger en härlig utsikt. Här möts du av ett elegant kontorslandskap med plats för sex personer på fiskbensparkettgolv, perfekt för samarbete och produktivitet.
Den mycket anrika byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan!

Det imponerande mötesrummet för sex personer är avskärmat med eleganta glaspartier och pryds av en stilren heltäckningsmatta, skapandes en atmosfär av professionalism och kreativitet. Intilliggande finner du det välutrustade köket i björk, komplett med mikrovågsugn, kylskåp, frys och diskmaskin, vilket erbjuder både funktionalitet och stil.

För ytterligare bekvämlighet finns ett badrum och en avskild samtalsplats i hallen, vilket skapar en komplett och mångsidig arbetsmiljö. Detta är inte bara ett kontor – det är en plats där effektivitet möter stil och funktionalitet möter elegans. Välkommen till ett arbetsutrymme som inspirerar till framgång och innovation
Flexibelt avtal.

Kommunikationer

T-bana: Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan)
Bussar: Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen

Service

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotellkoncept, shopping, mat och kultur.


Karta

Bilder på lokalen