Kontor, Fabriksgatan 54, City, Örebro

  • 578 m²

Ljus ledig kontorslokal med ett fantastiskt skyltläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 578 m²
Adress Fabriksgatan 54
Område City
Kommun Örebro kommun
Byggår 1929
Hiss Ja
Objektsnummer 41958483

Beskrivning

Här har ni möjlighet att hyra en generös kontorslokal med fint ljusinsläpp, privat ingång och ett fantastiskt skyltläge.

När ni stiger in i lokalen möts du av en ljus och öppen entré perfekt för att ta emot kunder och besökare. Kontoret består av cellkontor kombinerat med en större öppen yta som lämpar sig för ett öppet kontorslandskap. I anslutning till entrén finns en kundparkering samt cykelparkering.

Kontoret har ett gynnsamt läge då den ligger precis vid den södra infartsleden till centrala Örebro vilket bidrar till att man enkelt och smidigt kan ta sig till och från kontoret utan att fastna i den hektiska stadstrafiken. Samtidigt når ni Örebros stadskärna och Södra Station inom några minuters promenad där ni kan ta del av dess rika utbud av restauranger, butiker och lokal/regional-trafik med mera

Fastigheten har en gemensam upphöjd innergård med sittplatser där ni kan njuta av förmiddagskaffet samtidigt som ni knyter nya kontakter i huset.

I anslutning till fastigheten finner ni drottningparken där finns även Örebros skatepark som är en av Sveriges största, bästa och vackraste skateparker. På sommaren finns här även en liten kioskverksamhet där man kan ta en glasspaus i solen och titta på alla duktiga åkare.

Fastigheten ligger granne med Virginska skolan som driver en buffétrestaurang, frisörsalong och konditori som vissa dagar i veckan är öppet till mycket förmånliga priser.

Vill man motionera på lunchen så finns både bra promenadstråk, Gustavsviks gym & motionssim och närheten till backahallen där man kan spela både badminton, tennis och padel.

Omgivning

Utmärkt läge strax utanför centrala Örebro.
Bra mix av stora och små hyresgäster.

Kommunikationer

Avstånd till centrum 900 m. Södra Station inom 500 m.
Lokalbussar inom 700 m. Fastigheten nås smidigt med bil via
södra infartsleden till Örebro.

Planlösning

Kontoret består av cellkontor kombinerat med en större öppen yta som lämpar sig för ett öppet kontorslandskap.

Parkering

Parkering i mån av plats för hyresgäster.

Service

Närhet till ett flertal restauranger.

Övrigt

Fastigheten ligger precis vid den södra infartsleden till centrala Örebro vilket gör att du kommer direkt ut på E18/E20
mot Göteborg och Stockholm.


Karta