Kontor, Kungsgatan 17, Norrmalm, Stockholm

  • 56 m²
  • Q2 2024

Effektiva och maxade 56 kvm!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 56 m²
Adress Kungsgatan 17
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1921
Renoveringsår 2022
Hiss Ja, finns i fastigheten
Takhöjd Bra
Tillträde Q2 2024
Objektsnummer 41975840
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till det nyrenoverade och effektiva kontoret på Kungsgatan 17, en oas om 56 kvadratmeter där varje detalj är genomtänkt för att maximera arbetsmiljön. Med fönster som öppnar upp mot en lugn innergård och en tillhörande balkong, erbjuds en inspirerande arbetsplats med en harmonisk koppling till omgivningen.
Den mycket anrika byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan!

Inne i kontoret möts du av ett kontorslandskap på fiskbensparkettgolv som rymmer sex arbetsplatser, skapade för samarbete och effektivitet. Det tillhörande mötesrummet för fem personer avskärmas elegant av glaspartier och pryds av en stilren heltäckningsmatta, skapandes en miljö perfekt för dynamiska möten och brainstorming-sessioner.

Det stilrena köket i björk är fullt utrustat med mikrovågsugn, kylskåp, frys och diskmaskin och är en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. För extra bekvämlighet finns ett badrum och en samtalsplats i hallen, vilka smälter samman med den varma och välkomnande färgsättningen på väggarna och den omsorgsfullt valda heltäckningsmattan.

Det här är inte bara ett kontor – det är en miljö där arbete och trivsel förenas, där varje rum är utformat för att skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats. Välkommen till en plats där produktivitet möter välbefinnande och kreativitet flödar fritt.

Flexibelt avtal.

Kommunikationer

T-bana: Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan)
Bussar: Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen

Service

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotellkoncept, shopping, mat och kultur.


Karta

Bilder på lokalen