Kontor, Kungsbron 21, City, Stockholm

  • 252 m²
  • 136 500 kr/mån

Var med och skapa ert nya drömkontor


Lokaltyp Kontor
Total yta 252 m²
Adress Kungsbron 21
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1994
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41977283
Hyra 136 500 kr/mån
6 500 kr/m²/år

Beskrivning

Här har ni möjlighet att vara med och skapa ert nya unika drömkontor för att samla personalen eller för att skapa det perfekta showroomet.

Lokalen har en riktigt bra takhöjd med generösa glaspartier som ger en fantastisk utsikt över vattnet samt Kungsbholmen.

Vi hjälper er med planlösningen så att den matchar era specifika behov. Lokalen är belägen på bottenvåningen i huset och kommer att byggas upp med nya moderna ytskick.

En unik möjlighet för er vill skapa något unikt.

Kungsbron 21 ger rum för arbetsglädje, energi och kreativitet. I inspirerande miljö och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken ges förutsättningar för en arbetsplats utöver det vanliga. Nyrenoverade ljusa lokaler med konferensmöjligheter i fastigheten. Runt hörnet ligger Klarastrandskanalen med sitt idylliska parkområde. Fastigheten är miljöklassad enligt BREEAM - Very Good

Kontakta oss för mer information samt visning.

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som på Kungsbron 21. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Klarastrandskanalen.

Kommunikationer

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret. Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?


Karta

Bilder på lokalen