Kontor, Krokslätts Fabriker 30, Mölndal

  • 480 m²

Välkommen till anrika Krokslätts Fabriker. Nu kan vi erbjuda en ljus och fin lokal om 480 kvm som lämpar sig perfekt till kontor och utställning. Lok


Lokaltyp Kontor
Total yta 480 m²
Adress Krokslätts Fabriker 30
Område Mölndal
Publicerad 2023-11-17
Kommun Mölndals kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41946622

Beskrivning

Välkommen till anrika Krokslätts Fabriker. Nu kan vi erbjuda en ljus och fin lokal om 480 kvm som lämpar sig perfekt till kontor och utställning. Lokalen har en takhöjd om 5 meter och har stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning med några kontor i entresolplan. Lokalen är belägen på plan 4 av 4.
Krokslätts fabriker har de senaste åren utvecklats till en egen liten oas med flertalet bra lunchrestauranger, umgängesytor och promenadstråk i mysiga Safjället.
På området finns Nordic Wellness samt nybyggda hotellet "The Weaver" med möjlighet att hyra konferens. Det finns även möjlighet att hyra konferensanläggningar i olika storlekar i fabriksbyggnaderna.
På området finns M-carsharing, Styr-och-ställ station samt elsparkcyklar. Här finns även möjlighet att hyra parkering utomhus eller i garage som låses nattetid.
Spårvagnar och bussar i anslutning till området och nära påfart till E6.
Vill du veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på loqalo.


Karta
Visa på kartan: