Kontor, Stortorget 27, Centrum, Malmö

  • 179 m²
  • 20231101


Lokaltyp Kontor
Total yta 179 m²
Adress Stortorget 27
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1910
Renoveringsår 2001
Tillträde 20231101
Objektsnummer 41908711

Beskrivning

Välkommen in i en underbar lokal i vår fastighet på Stortorget 27. Trägolv, stuckatur och en generös takhöjd i alla rum skapar en gedigen atmosfär. Lokalens 179 kvm är fördelade på fem rum i varierande storlek. I ett av de större rummen finns ett trevligt pentry med bardisk samt egen utgång till fastighetens gemensamma takterass. På Stortorget har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Runt hörnet ligger Lilla Torg med stort utbud av restauranger och gågata med butiker. Tvärs över torget ligger Malmös Centralstation med tåg- och bussförbindelser. Välkommen att kontakta oss för mer information om objektet eller för att boka en visning!

Kommunikationer

Från Stortorget finns goda kommunikationer och du kan dessutom snabbt promenera till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. Från 2022-07-01 tar Apcoa över administrationen kring dessa parkeringsplatser.

Service

Det gemytliga området runt Stortorget ligger nära allt du behöver. I närheten av fastigheten finns en stor variation av olika restauranger, shopping och annan service.


Karta

Bilder på lokalen