Kontor, Marknadsgatan 3, Gränbystaden, Uppsala

  • 258 m²
  • Enligt överenskommelse

Råyta som iordningställs utifrån hyresgästens behov. Hörnläget och de stora fönstren ger ett bra dagsljus och utsikt mot folklivet i Gränbystaden.


Lokaltyp Kontor
Total yta 258 m²
Adress Marknadsgatan 3
Område Gränbystaden
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940689

Beskrivning

Lokalen är en råyta med högt i tak där tillträdande hyresgäst har stora möjligheter till anpassning efter behov. Med stora fönster i två väderstreck har hela lokalen god tillgång till dagsljus och utsikt mot folklivet i Gränbystaden. Atrium Ljungbergs lokaler i Gränbystaden är moderna och håller hög, teknisk standard. Dessutom blir livet enkelt med gott om parkering och en hel galleria som närmaste granne. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas.

Omgivning

Området lever dygnet runt med bostäder, kontor, gallerian, restauranger och kultur däribland biograf. Atrium Ljungberg har rådighet över hela området och driver en fortsatt utveckling för ett framgångsrikt område, ett nytt stadslivskluster.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från Uppsala centrum, ca 3 km.

Planlösning

Anpassas utifrån behov. Se planritning som möjlig utformning.

Parkering

Publika parkeringsplatser, fri parkering 3 timmar. Möjlighet att hyra plats i garage eller på markparkering.

Service

Gränbystaden har ett brett serviceutbud i form av butiker, restauranger träningsmöjligheter och nöjen precis intill kontoren


Karta

Bilder på lokalen