Kontor, Stortorget 11, City, Örebro

  • 2 100 m²
  • 2025-05-01

Fina kontorslokaler intill Stortorget och nya kvarteret Hållstugan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 100 m²
Adress Stortorget 11
Område City
Kommun Örebro kommun
Byggår 1938
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde 2025-05-01
Objektsnummer 41972576

Beskrivning

Nu presenterar vi med stolthet möjligheten till större kontorslokaler inom det blomstrande kvarteret Hållstugan. Ett nytt område som växer fram med en rad restauranger, butiker och ett sprillans nytt torg.

Dessa ljusa och rymliga kontorslokaler har ett fantastiskt läge intill Stortorget. Perfekt för er som önskar smidiga avstickare för ärenden på lunchen eller att ta del av det stora utbudet i Örebro city. Dessutom bjuder ett av våningsplanen på en inbjudande innergård med vy mot det nya restaurangtorget – en oas mitt i stadens puls.

Närheten till utmärkta kommunikationsmöjligheter gör pendlingen till och från kontoret både enkel och bekväm. Och med ett överflöd av lunchrestauranger i närheten finns det gott om möjligheter för affärsluncher eller att njuta av en smakfull paus mitt i arbetsdagen.

Vill ni skapa en arbetsplats att längta till, belägen i ett av Örebros mest eftertraktade lägen? Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information och visning!

Omgivning

Fint läget vid Stortorget.

Kommunikationer

200 m till lokalbussar, Örebro Resecentrum med tåg- & bussförbindelse inom 600 m.

Planlösning

Här finns chans att påverka planlösningen efter just er verksamhet och era specifika behov. En unik möjlighet att ta del av både 1, 2 eller 3 plan.

Plan 3 (1 tr):
Detta plan erbjuder er generösa storkontorsutrymmen och en egen reception för att välkomna era besökare. Här finns även tysta rum, samtalsrum, konferensrum och en avkopplande pausyta med tillhörande pentry för en komplett arbetsmiljö.

Plan 4 (2 tr):
Här hittar ni stora kontorsutrymmen och även här möjlighet till konferensrum och samtalsrum. Dessutom har ni direkt tillgång till innergården, perfekt för avkoppling och kreativa pauser.

Plan 5 (3 tr):
Här erbjuds stora kontorsutrmmen, samtalsrum, konferensrum och även enskilda kontor för fokuserat arbete samt pentry.

Service

Läget vid Stortorget/Kungsgatan gör att citys hela serviceutbud finns precis intill.

Övrigt

Centralt belägen fastighet med kontor, butiker och restaurang.


Karta