Produktionslokal, Stormgatan 15, Örsholmen, Karlstad

  • 300 m²

Hyr lndustri/lager på Örsholmens bästa läge. Nyproducerade lokaler, som kan anpassas efter hyresgäst. Stor port och 7 meter i takhöjd. Möjl entrésol. Lokaler att hyra (använd som Butik, lager, produktion och/eller kontor) på Örsholmens bästa läge, Stormgatan 15. Direkt ansluten till Välsviksleden/E18. Perfekt skyltläge på Stormgatan, som är Karlstads mest trafikerade industrigata. Fastigheten, som precis tagits i bruk är byggd med tanke på miljö och låg energiförbrukning och har ett mycket till...


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 300 m²
Adress Stormgatan 15
Område Örsholmen
Kommun Karlstads kommun
Objektsnummer 41851727

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hyr lndustri/lager på Örsholmens bästa läge. Nyproducerade lokaler, som kan anpassas efter hyresgäst. Stor port och 7 meter i takhöjd. Möjl entrésol.
Lokaler att hyra (använd som Butik, lager, produktion och/eller kontor) på Örsholmens bästa läge, Stormgatan 15. Direkt ansluten till Välsviksleden/E18.

Perfekt skyltläge på Stormgatan, som är Karlstads
mest trafikerade industrigata. Fastigheten, som precis tagits i bruk är byggd med tanke på miljö och låg energiförbrukning och har ett mycket tilltalande yttre.

Vi hyr ut lager-/produktions- eller butikslokaler ca 150 kvm/lokal (finns 2 stycken som även kan slås samman).
Anpassningsbart efter hyresgäst. Takhöjd 6,9 meter. Förberett för Entresolplan. Portar med 4 meters fri höjd, samt gångportar. Stora asfalterade ytor utanför lokalerna med plats för parkering mm.

Läget på Örsholmen är perfekt. Du är ute på E18 på 1 minut. I närheten finns alla större speditionsföretag. På området finns gott om lunchrestauranger.
Stadsbussarna går ut till Örsholmen.