Kontor, S:t Persgatan 10, Centrum, Uppsala

  • 495–600 m²

Flexibla kontor med innergård på Uppsalas populära gångstråk


Lokaltyp Kontor
Total yta 495–600 m²
Adress S:t Persgatan 10
Område Centrum
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41962331

Kommunikationer

Centralstationen nås på en kort promenad. Flera busslinjer stannar alldeles utanför huset. Här finns också en taxistation. Parkeringsgarage med 240 platser i huset.

Planlösning

Längs med Uppsalas populära gångstråk erbjuder vi flexibbla lokaler om 500, 600 eller 1 100 kvm. Här har du möjlighet att påverka en lokal som vi vill iordningställa tillsammans med nästa hyresgäst. Lägg sedan till den trevliga innergården där ni kan äta lunch eller ordna after work. I fastigheten finns även ett garage som du når via hissen. Med flertalet kommunikationer, närhet till Uppsala Centralstation och en fantastisk service som återfinns i S:t Per Gallerian gör detta till det självklara valet.
Välkomna till ert nya kontor!

Service

S:t Per Gallerian är en citygalleria med butiker av hög modegrad. Här finns såväl svenska kvalitetsmärken som internationella kedjor, Apoteket och en mycket välsorterad ICA-butik. Restaurangutbudet är brett med bland annat Espresso House, Waynes Coffe, Panini, Slakteriet samt Clarion Hotel Gillet med brasseri och lunch. I gallerian inryms också flera större kontorshyresgäster.


Karta

Bilder på lokalen