Kontor, Kattsundsgatan 27, Centrum, Malmö

  • 350 m²

Kontorslokal i Carolikvarteren i centrala Malmö med egen balkong och tillgång till hiss.


Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Kattsundsgatan 27
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41844498
Bifogade filer

Beskrivning

På andra våning, i samma fastighet som p-huset Petri, finns denna kontorslokal som vetter ut mot Kattsundsgatan. Man når lokalen enkelt från ingången via den gemensamma entrén/trapphuset.

Lokalens ena långsida består till stor del av fönster som förser hela kontoret med dagsljus. Här finns idag en bra mix av öppen planlösningen och kontorsrum/samtalsrum men ytorna kan även anpassas för att möta behovet hos en tillträdande hyresgäst.

Lokalen har flera ytor som passar för såväl spontana möten som för konferenser och sammanträden. I bortre ändan av lokalen finns ett pentry som ligger i direkt anslutning till ett större rum som kan fungera som personal- eller konferensrum. Från detta rum har man även tillgång till en egen balkong.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen