Kontor, Kattsundsgatan 27, Centrum, Malmö

  • 350 m²
  • 55 417 - 78 750 kr/mån

Ljust och öppet kontor i centrala Malmö


Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Kattsundsgatan 27
Område Centrum
Objektsnummer 41844498
Områdeshyra 55 417 - 78 750 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år

Beskrivning

På central plats i Malmö ligger detta ljusa kontor med öppna ytor. Konferensrum i olika storlekar och stor flexibilitet skapar många möjligheter.

Från garaget har man möjlighet att åka hiss direkt till lokalen. Runt fastigheten finns ett stort utbud av service och restauranger. Med knappt tio minuters promenad når du Malmö centralstation.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med busshållplats utanför fastigheten och endast ett par minuters promenad till centralstationen. Goda parkeringsmöjligheter i Petrigaraget som ligger alldeles intill fastigheten.

Parkering

Parkering finns

Service

All tänkbar service i form av butiker och restauranger finns i närområdet. Närmaste granne är Köpcentret Kv. Caroli med restauranger, café, livsmedelsaffär och ett brett utbud av butiker.

Övrigt

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö, fem minuters promenad från centralstationen och alldeles intill köpcentret kv. Caroli som fått en rejäl ansiktslyftning. Strax intill ligger kulturkvarteret Sankt Gertrud med café, restauranger, konferensmöjligheter och after work. I området finns ett brett utbud av restauranger och till Stortorget promenerar du på ett par minuter. Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med två parkeringshus i närområdet.


Bilder på lokalen