Kontor, Kattsundsgatan 27, Centrum, Malmö

  • 350 m²

Kontorslokal i Carolikvarteren i centrala Malmö med egen balkong och tillgång till hiss.


Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Kattsundsgatan 27
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1975
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41844498
Bifogade filer

Beskrivning

På andra våning, i samma fastighet som p-huset Petri, finns denna kontorslokal som vetter ut mot Kattsundsgatan.  Om man parkerat bilen i garaget har man direkt access till trapphuset . Man når även lokalen enkelt från  den gemensamma entrén/trapphuset på Kattsundsgatan.

Lokalen har en flexibel planlösning , öppna ytor och mindre rum för möten eller projektarbete. I bortre ändan av lokalen finns ett pentry som ligger i direkt anslutning till ett större rum som kan fungera som personal- eller konferensrum. Från detta rum har man även tillgång till en egen balkong.

Omgivning

Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge

Ja


Karta

Bilder på lokalen