Kontor, Katarinavägen 22, Södermalm/Slussen, Stockholm

  • 160 m²
  • Enligt överenskommelse

Trevlig lokal, ett stenkast från Slussen med närhet till all tänkbar service.


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Katarinavägen 22
Område Södermalm/Slussen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41868501
Bifogade filer

Beskrivning

Sök inte längre - här har du den perfekta lokalen för ditt företag! Med generösa fönster som vetter mot Katarinavägen får ni ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en härlig och produktiv arbetsmiljö. Lokalen är modern och flexibel och har plats för ca 13-15 arbetsplatser i ett öppet landskap.

Vi strävar efter att anpassa lokalen i samråd med er, vilket ger er en unik möjlighet att vara med och påverka utformningen av ert nya kontor. Vi välkomnar era egna idéer och ser fram emot att tillsammans skapa en lokal som passar just er verksamhet.

Planlösningen är välplanerad och flexibel, med ett stort öppet kontorslandskap, ett mellanstort rum som kan nyttjas som kontor eller mötesrum och ett rymligt pentry i anslutning till kontorsytan. Här finns även möjlighet att inreda två mindre teamsrum eller samtalsrum, vilket ger er en anpassningsbar och funktionell arbetsplats.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och boka in en visning. Här finns allt ni behöver för att skapa den perfekta arbetsplatsen för ert företag!

Omgivning

Lokalens fantastiska läge erbjuder en härlig puls och mycket goda kommunikationsmöjligheter. För affärslunchen så finns det ett brett utbud restauranger och caféer att välja på.

Kommunikationer

Bästa tänkbara kommunikationer med buss, tunnelbana och färjetrafik.

Planlösning

Planlösningen är välplanerad och flexibel. Ett öppet och stort kontorslandskap och ett mellanstort rum som kan nyttjas som kontor eller mötesrum. Samt ett rymligt pentry i anslutning till kontorsytan. Här finns också gott om utrymme och möjlighet till att fixa i ordning två mindre teamsrum/samtalsrum.

Service

Här finns all den service man kan tänkas behöva. Gott om butiker, restauranger och caféer. Och blir du träningssugen så finns ett trevligt familjärt gym i porten bredvid.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen