Kontor, Katarinavägen 22, Södermalm/Slussen, Stockholm

  • 160 m²
  • Enligt överenskommelse

Trevlig lokal, ett stenkast från Slussen med närhet till all tänkbar service.


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Katarinavägen 22
Område Södermalm/Slussen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41868501

Beskrivning

Sök inte längre - här har du den perfekta lokalen för ditt företag! Med generösa fönster som vetter mot Katarinavägen får ni ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en härlig och produktiv arbetsmiljö. Lokalen är modern och flexibel och har plats för ca 13-15 arbetsplatser i ett öppet landskap.

Vi strävar efter att anpassa lokalen i samråd med er, vilket ger er en unik möjlighet att vara med och påverka utformningen av ert nya kontor. Vi välkomnar era egna idéer och ser fram emot att tillsammans skapa en lokal som passar just er verksamhet.

Planlösningen är välplanerad och flexibel, med ett stort öppet kontorslandskap, ett mellanstort rum som kan nyttjas som kontor eller mötesrum och ett rymligt pentry i anslutning till kontorsytan. Här finns även möjlighet att inreda två mindre teamsrum eller samtalsrum, vilket ger er en anpassningsbar och funktionell arbetsplats.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och boka in en visning. Här finns allt ni behöver för att skapa den perfekta arbetsplatsen för ert företag!

Omgivning

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut. Sjöfartshotellet ligger granne med fastigheten och här finns möjlighet att hyra in sig vid behov av större konferensmöjligheter samt catering. Convendum ligger rakt över gatan med tillgång till större konferensrum. Fina omgivningar med promenadstråk längs söders höjder och utsikt mot vattnet och över staden.

Kommunikationer

Busshållsplats utanför dörren där ett flertal bussar passerar dagligen. Endast ett par minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Planlösning

Planlösningen är välplanerad och flexibel. Ett öppet och stort kontorslandskap och ett mellanstort rum som kan nyttjas som kontor eller mötesrum. Samt ett rymligt pentry i anslutning till kontorsytan. Här finns också gott om utrymme och möjlighet till att fixa i ordning två mindre teamsrum/samtalsrum.

Service

Här får ni nära till Södermalms härliga och varierande utbud av restauranger, caféer, butiker mm. Götgatan med all shopping och uteliv på kort promenadavstånd.

Tar ni hissen upp till plan 6 är ni framme vid Mosebacke!


Karta

Bilder på lokalen