Kontor, Hyllie Boulevard 10 A-B, Hyllie, Malmö

  • 245 m²
  • 2024-01-01

Storslagen synlighet och det perfekta läget – välkommen till en fantastisk möjlighet i Hyllie!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 245 m²
Adress Hyllie Boulevard 10 A-B
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Byggår 2016
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde 2024-01-01
Objektsnummer 41949495
Bifogade filer

Beskrivning

Denna lediga lokal på imponerande 245 kvm tar din verksamhet till nya höjder, strategiskt placerad i entréplan och utmärkt synlig vid infarten till Hyllie.
Med stora fönsterpartier som skapar en ljus och inbjudande atmosfär är lokalen en perfekt plats att skapa en imponerande företagsprofil. Skyltläget förstärker synligheten och sätter er verksamhet i fokus för förbipasserande, vilket ger en stark närvaro och marknadsföringsmöjligheter.
Belägenheten nära Hyllie Station ger en oslagbar tillgänglighet och utmärkta pendlingsmöjligheter för både medarbetare och kunder. Här flödar människor förbi dagligen, vilket öppnar upp för möjligheter till ökad affärsaktivitet.
I den bakre delen av lokalen finns personalutrymme med pentry samt två WC, vilket ökar bekvämligheten för personalen. Här har ni chansen att vara med och skapa er helt nya lokal, anpassad efter era behov och önskemål.
Ta steget och skapa er drömlokal i Hyllie!

Omgivning

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer.

Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.

Planlösning

Planlösningen för denna lokal är noga utformad för att maximera ljusinsläppet och skapa en känsla av luftighet och öppenhet. Imponerande stora fönsterpartier sträcker sig längs varje väderstreck, omfamnande varje vrå med ett naturligt ljus som fyller varje hörn med en strålande atmosfär. Sätt era spår i varje vrå och låt era idéer forma varje kvadratmeter

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i källarplanet.

Service

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Övrigt

Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor.

Fastigheten har en solcellsanläggning och är miljöklassad enlighet BREEAM New Construction, Excellent

Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Tunstall och Zumtobel.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen