Kontor, Hans Michelsengatan 2 A, Nyhamnen, Malmö

  • 455 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 455 m²
Adress Hans Michelsengatan 2 A
Område Nyhamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 1957
Renoveringsår 1998/2004
Objektsnummer 41887562

Beskrivning

I denna trevliga lokal finns alla förutsättningar för er som vill skapa en kreativ och flexibel arbetsplats där ni själva kan vara med och påverka planlösningen. Den fantastiska utsikten över Öresund, det centrala läget precis vid Malmö Centralstation och de flexibla ytorna gör denna lokal till en mycket trivsam arbetsplats. Kontorslokalen ligger på bottenplan och har i dag en öppen planlösning blandat med kontorsrum och mötesrum i olika storlekar. Direkt utanför dörren upplevs ett område med närhet till kajstråk, tåg och bussar samt det mesta som Malmö har att erbjuda. Med gröna ytor och havet precis intill blir det enkelt att boka in gå-möten eller varför inte ta en löprunda längs vattenstråken på lunchen. Här blir det enkelt att kombinera arbetsliv med vardagspusslet eller kanske ta en middag på någon av de trevliga restaurangerna efter jobbet. Miljöklassad och modern fastighet vid havet centralt i Malmö Bylgiahuset ligger mitt i Nyhamnen och har högsta miljöklass, LEED Platinum . Här erbjuds ett läge med några minuters gångavstånd till Malmö Centralstation och populära butiker, restauranger, hotell och gym. I anslutning till huset erbjuds parkeringsplatser för er som behöver ta bilen och i kvarteret finns möjlighet att hyra cykel via Malmö by bike .  I Nyhamnen växer en unik ny stadsmiljö fram med fokus på hållbarhet för människa och miljö. Inom de kommande åren ska området utvecklas till en stadsdel med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service där ni som företag redan nu får vara med på resan framåt. Läs mer om kontorsläge:  Nyhamnen V älkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter I nära anslutning till fastigheten finns busshållplatser med regelbundna avgångar. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens  hemsida.  I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. Parkering på framsidan av fastigheten är inte tillåten.  Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida.

Service

Fastigheten har 5-10 minuters gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen