Kontorshotell, Handenterminalen 5, Handen

  • 50 m²
  • Enligt överenskommelse

Just nu! 2 månaders hyresfritt! C/O — Smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 50 m²
Adress Handenterminalen 5
Kommun Haninge kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2021
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme, el och skatt
Objektsnummer 41948387

Beskrivning

Vår fastighet Handenterminalen binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudansjön. Här kan du jobba på en av våra smarta flexplatser, hyra en fast kontorsplats eller en större kontorslokal. Oavsett vilket paket du väjer så vill vi att du ska trivas hos oss. Vi renoverar därför nu alltifrån kontor till mötesrum och jobbar med genomgående sober färgsättning och moderna möbler för att skapa rätt C/O-känsla. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta in till C/O i Haninge — vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja arbeta, vi tar hand om resten. Vi vet också att det krävs mer än nyrenoverade lokaler för att skapa en attraktiv arbetsplats. I Haninge centrum finns både shopping, Pressbyrån och trevliga restauranger. I fastigheten ligger också gymmet Nordic Wellness som har öppet dygnet runt – perfekt för dig som vill hinna träna innan eller efter jobbet!

Just nu erhåller du två hyresfria månader på ett avtal på 12 månader. I erbjudandet ingår följande: Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum samt tillgång till wi-fi och skrivare.

Du har även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Sollentuna, Kista, Älvsjö och snart även Göteborg.

Omgivning

OMGIVNING/NATUR: Med Rudans Naturreservat som granne är promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern lätttillgängligt. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!
FÖRETAG I NÄRHETEN: Nordea, Pysslingen mfl.
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Parkering finns att hyra separat.
NÄRSERVICE: I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Inom promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.
SKYLTLÄGE: Med fasad direkt mot pendeltågsstationen är skyltläget fenomenalt med över 15 000 passerande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Planlösning

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Övrigt

ÖVRIGT: Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.

HYRESINFORMATION: Från 25 000kr/mån.


Karta

Bilder på lokalen