Butikslokal, Engelbrektsgatan 12-18, City, Örebro

  • 164 m²
  • 2024-11-01

Charmig butikslokal i hjärtat av Örebro


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 164 m²
Adress Engelbrektsgatan 12-18
Område City
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde 2024-11-01
Objektsnummer 41977856
Bifogade filer

Beskrivning

Leter ni efter den perfekta platsen för er affärsverksamhet? Då kan denna butikslokal på Engelbrektsgatan vara det idealiska valet för er. Det generösa skyltläget möjliggör optimal exponering för förbipasserande och potentiella kunder och är en perfekt plats för att lyfta fram era erbjudanden. Här finns chans att skapa en atmosfär som både lockar kunder och ökar er försäljning.

Nya kvarteret Hållstugan öppnar även upp för en ökad ström av männsikor och aktiviteter, en naturlig destination för lunchgäster och shoppingrundor.

Är ni nyfikna på att veta mer, varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Trivsamt område med innergårdar och trevliga gatustråk med butiker och restauranger. I området hittar du Stallbacken, det levande torget med restauranger, café och butiker. Mysiga uteserveringar under sommartid.

Kommunikationer

300 m till lokalbussar, ca 600 m till Örebro resecentrum med tåg- och bussförbindelser. 13 km till Örebro Airport.

Planlösning

Idag består planlösningen av både butiksyta och verkstad samt tillhörande pentry och pausrum. Bra att veta är att lokalen är uppdelad i olika höjdnivåer.

Parkering

P-platser finns för hyresgäster.

Service

Centralt läge gör att all tänkbar service finns bara ett kvarter bort.

Övrigt

Välkommen till Gamla Stan, Örebros charmigaste butiksområde. Närhet till citykärnan, granne med bl a Länsmuseet, Örebro Slott och slottsparken. Här finns drygt ett 20-tal butiker, restauranger och caféer i 1600- och 1800-talsmiljö centralt vid Svartån. Husen tillhör de få som finns kvar sedan Örebros stadsbrand 1854.


Karta