Kontor, Drottninggatan 38, Centrum, Malmö

  • 390 m²
  • 20240401


Lokaltyp Kontor
Total yta 390 m²
Adress Drottninggatan 38
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1908
Renoveringsår 1995/2007
Tillträde 20240401
Objektsnummer 41869849

Beskrivning

Välkommen till en unik lokal med industriell känsla på Drottninggatan 38. Lokalen är 390 kvm fördelat på två plan med en interntrappa och erbjuder en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Lokalen har öppen planlösning som lämpar sig för kontorslandskap och två konferensrum, ett på varje plan. På lokalens första plan finner du ett modernt öppet pentry, två toaletter samt utgång till egen terrass. På plan två finns ytterligare en toalett och pentry. Fastigheten är belägen vid Södra Förstadsgatan: En medveten gågata mitt i Malmö. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Kommunikationer

Fastigheten ligger strax intill Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.   

Parkering

Fastigheten saknar garageplatser men det kan finnas möjlighet att hyra parkeringsplatser i någon av Vasakronans andra fastigheter. Kontakta Apcoa för eventuella parkeringsmöjligheter.  Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus såsom P-huset Anna. Detta parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service. Förutom det breda utbudet i närområdet är fastigheten dessutom belägen nära gallerian Triangeln som har allt och lite till.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen