Kontor, Drottninggatan 12 , Ågatan 9, City, Örebro

  • 180 m²

Ledig kontorslokal med bästa cityläge på Drottninggatan


Lokaltyp Kontor
Total yta 180 m²
Adress Drottninggatan 12 , Ågatan 9
Område City
Kommun Örebro kommun
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41957397

Beskrivning

4 trappor upp, mitt i city finns det nu en ledig kontorslokal på 180 kvm. Denna arkitektritade fastighet i jugendstil har kvar många av sina tidstypiska detaljer, som dess vackra trapphus och fönsterspröjs.
Kontoret består av 5 kontorsrum samt 2 större rum för konferens/kontor. Alla rum har fint ljusinsläpp av de stora fönsterna. Beroende på verksamhet så finns det arbetsplatser för 10–20 personer.
Högst upp i huset finns en gemensam takterrass med utsikt över innergården och takåsarna, perfekt för en fikapaus i solen.
Ett garage för hyresgäster finns i fastigheten för parkering av bilar och cyklar. Lokalbussarna går ett stenkast från fastigheten.
När ni väljer detta kontor har ni möjlighet att ta del av allt som Örebro city har att erbjuda precis utanför er dörr.

Omgivning

Här har du citys utbud och puls direkt utanför porten. Restauranger, träningsanläggningar, butiker – ja, här finns alla möjligheter att blanda jobb och nöje och få till det där magiska vardagspusslet. Och vill du pausa i ett grönområde en stund så har du Stadsparken bara några minuter bort.

Kommunikationer

På resande fot? Från Drottninggatan 12 tar du dig snabbt till såväl Resecentrum som till Södra Station. Och stadsbussarna, ja de stannar precis utanför fastigheten.

Planlösning

Kontoret består av 5 kontorsrum samt 2 större rum för konferens/kontor. Alla rum har fint ljusinsläpp av de stora fönsterna. Beroende på verksamhet så finns det arbetsplatser för 10–20 personer

Parkering

Garage för hyresgäster finns i fastigheten. Infart från Ågatan.

Service

Fantastiskt läge vid Drottninggatan gör att all tänkbar service finns lättingänglig.

Övrigt

På fastigheten finns två ihopbyggda hus. Det äldre i jugenstil från början av 1900-talet, ritat av arktiteken Gustaf Wickman. Det nyare huset är byggt på 70-talet. I fastigheten finns bank, kontor och restaurang.


Karta