Kontor, Bredgränd 6, Uppsala city, Uppsala

  • 426 m²
  • Enligt överenskommelse

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal. Ljus och fin där medarbetarna kan arbeta i en aktivitetsbaserad miljö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 426 m²
Adress Bredgränd 6
Område Uppsala city
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945466
Bifogade filer

Beskrivning

Materialen i lokalen; mörkgrå textilmatta, vita väggar och glasade konferensrum. Taket är vitt med ljudabsorberande plattor och infälld belysning. Helkaklade toaletter. Lokalen har två entréer vilket ger bra förutsättningar för det företag som vill särskilja intern och extern entré. I källaren finns bra möjligheter för förvaring med smidig access till kontoret.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Planlösning

Materialen i lokalen; mörkgrå textilmatta, vita väggar och glasade konferensrum. Taket är vitt med ljudabsorberande plattor och infälld belysning. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen