1. Hyra verkstad. 1 ledig verkstad i Lundby (Borås) Läs mer

  Sortera på

  Letar du efter lediga verkstäder i Lundby, Borås? Då har du kommit rätt. Här på Lokalguiden.se har vi samlat all viktig information du behöver för att hitta den perfekta verkstaden att hyra. Oavsett om du är en hantverkare, mekaniker, konstnär eller bara behöver mer utrymme för dina projekt, kan vi hjälpa dig att hitta rätt lokal.

  Överväganden när du ska hyra verkstad i Lundby, Borås

  Det finns flera viktiga aspekter att tänka på när du letar efter en verkstad att hyra. För det första bör du överväga storleken på verkstaden. Behöver du mycket utrymme för stora maskiner och verktyg, eller söker du en mindre verkstad för mindre projekt? Tänk också på tillgängligheten till verkstaden. Är det lätt att komma dit med bil eller kollektivtrafik? Finns det parkeringsmöjligheter?

  Hyra verkstad i Lundby, Borås: Pris och kontrakt

  Priset för att hyra en verkstad kan variera mycket beroende på storlek, läge och vilka faciliteter som ingår. Var noga med att läsa igenom kontraktet noggrant innan du skriver under. Kontrollera vilka kostnader som ingår i hyran och vilka som tillkommer, till exempel för el, vatten och avfallshantering. Se också till att du förstår villkoren för uppsägning och eventuell förlängning av kontraktet.

  Hitta lediga verkstäder i Lundby, Borås på Lokalguiden.se

  Här på Lokalguiden.se kan du enkelt söka efter lediga verkstäder i Lundby, Borås. Vi har ett brett utbud av verkstäder i olika storlekar och prisklasser, så oavsett vad du söker finns det goda chanser att du hittar det här. Använd vår sökfunktion för att hitta en verkstad som passar dina behov och budget.

  Lycka till med din sökning! Och kom ihåg, om du har några frågor eller behöver hjälp, är vi bara ett klick bort.

  Starta din sökning efter lediga verkstäder i Lundby, Borås här på Lokalguiden.se redan idag!

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning