1. Hyra studio / ateljé. 1 ledig studio / ateljé i Norrort (Stockholm) Läs mer

  Sortera på

  Att hitta den perfekta studion eller ateljén i Stockholm kan vara en utmaning, men med rätt verktyg och information kan det bli enklare. I denna guide kommer vi att gå igenom några viktiga överväganden när du letar efter lediga studios eller ateljéer att hyra i Stockholm.

  Vad du bör tänka på när du letar efter en studio eller ateljé att hyra

  Först och främst bör du fundera över vilken typ av utrymme du behöver. Är du konstnär och behöver ett stort, ljust utrymme för att arbeta i? Eller är du musiker och behöver en ljudisolerad studio? Storleken på utrymmet, tillgången till naturligt ljus och ljudisolering är alla viktiga faktorer att ta hänsyn till.

  Läge och tillgänglighet

  Det är också viktigt att tänka på läget. Vill du ha en studio eller ateljé i centrala Stockholm, eller föredrar du ett lugnare läge i en av förorterna? Tänk på tillgängligheten till kollektivtrafik och parkering, samt närheten till andra faciliteter som du kanske behöver, som matbutiker eller kaféer.

  Hyra och kontrakt

  Priset på hyran är naturligtvis en viktig faktor. Se till att du har en tydlig budget i åtanke innan du börjar leta. Det är också viktigt att läsa igenom kontraktet noggrant innan du skriver under det. Se till att du förstår alla villkor och att du är bekväm med dem.

  Sök lediga studios och ateljéer i Stockholm på Lokalguiden.se

  På Lokalguiden.se kan du enkelt söka efter lediga studios och ateljéer att hyra i Stockholm. Vi har ett brett utbud av lokaler, och du kan filtrera din sökning baserat på dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du letar efter en liten studio i city eller en stor ateljé i en förort, kan du hitta det här på Lokalguiden.se.

  Så tveka inte, börja din sökning efter den perfekta studion eller ateljén att hyra i Stockholm på Lokalguiden.se idag!

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning