1. Hyra butikslokal. 25 lediga butikslokaler i Solna Läs mer

  Sortera på

  Är du på jakt efter lediga lokaler i Solna? Då har du kommit rätt. Solna är en dynamisk stad med en blomstrande ekonomi och ett stort urval av kommersiella fastigheter. Oavsett om du behöver kontorsutrymme, butikslokaler, lagerutrymme eller något annat har Solna mycket att erbjuda.

  Varför hyra lokal i Solna?

  Solna är en attraktiv stad för företag på grund av dess strategiska läge nära Stockholm och goda kommunikationer. Staden har ett brett utbud av lediga lokaler i alla storlekar och prisklasser, vilket gör det enkelt att hitta en lokal som passar just ditt företags behov. Dessutom finns det en mängd service och faciliteter i området, vilket gör det till en attraktiv plats för både anställda och kunder.

  Vad bör man tänka på när man hyr lokal i Solna?

  När du letar efter lediga lokaler i Solna är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer. För det första bör du överväga lokalens läge. Är det nära kollektivtrafik och vägar? Finns det parkeringsmöjligheter? För det andra bör du tänka på lokalens storlek och layout. Passar det ditt företags behov? Slutligen bör du överväga kostnaden. Är hyran inom din budget? Kom ihåg att det också kan tillkomma kostnader för drift och underhåll.

  Hitta din perfekta lokal i Solna med Lokalguiden.se

  Med Lokalguiden.se blir det enkelt att hitta lediga lokaler i Solna. Vi har ett brett utbud av kommersiella fastigheter i olika storlekar och prisklasser. Oavsett om du letar efter kontorsutrymme, butikslokaler, lagerutrymme eller något annat kan du hitta det här. Använd vår sökfunktion för att hitta den perfekta lokalen för ditt företag. Börja din sökning idag!

 2. Din sökning gav inga fler träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning