Kontor, Humblegatan 22, Sundbyberg

  • 763–1 063 m²
  • Omgående eller enligt överenskommelse

Stor ljus öppenlokal med egen infart från gata och garage


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 763–1 063 m²
Adress Humblegatan 22
Kommun Sundbybergs kommun
Hiss nej
Takhöjd 3 m
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948786
Bifogade filer

Beskrivning

Här erbjuds en lokal med egen entré på Humblegatan 22 i centrala Sundbyberg. Ett stenkast från t-bana och pendeltåg. Lokalen fungerar utmärkt för kombinerat showroom/kontor/närlager. Egen garageport direkt in i lokalen gör det smidigt att ta emot/lämna ut varor. Flertalet duschar i lokalen gör det också intressant för eventuell byggetablering.

Kommunikationer

T-bana: 5 minuter till Sundbybergs t-bana
Tvärbana: 5 minuter till Sundbybergs station
Pendeltåg: 5 minuter till Sundbybergs station
Fjärrtåg: 5 minuter till Sundbybergs station
Bussar: 5 minuter till Sundbybergs station

Parkering

Garage och på gatan 2985kr/månad

Service

Om fastigheten
Välkommen till Humblegatan 20 B-22 i Sundbyberg - en småstadsidyll. Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men är bland de snabbaste växande kommunerna sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm City och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer. Fastigheten ligger ca 3 minuters promenad från Sundbybergs Centrum med butiker och många restauranger.

Övrigt

Längs med smågatorna i centrala Sundbyberg finns spännande och mysiga kvarterskrogar, butiker, caféer, banker och annan service. Här finns också närhet till grönområden och motion som till exempel simhall, löparspår i Ursvik, eller en promenad i Marabouparken. Lägenheterna har fräscha helkaklade badrum med golvvärme och är förberedda för installation av tvättmaskin. Köken håller hög standard med spishällar och inbyggda microvågsugnar. Samtliga lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr och gemensamma utrymmen har fått ett nya låssystem. Förråden utgörs av säkra och praktiska troaxburar i fastigheten. Hyresgästerna har även tillgång till bilpool genom M.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen