Övrigt, Sveagatan 92, Grums

  • 774 m²

Hyresfastighet med lokaler om ca 774 kvm uthyrningsbar area. Perfekt läge i Grums för de flesta verksamheter. Fastigheten består av tre huskroppar varav två sitter ihop och en är helt fristående. Byggnaderna stod färdiga 1995 och sedan dess varit en central del i Grums centrum. Kommunikationer så som tåg och buss utgår från eller i närheten av "stationslängan" som fastigheten i folkmun är kallad. Idag finns hyresgäster så som vårdcentral, restaurang och resebyrå. Den lokal som idag är vakant har...


Lokaltyp Övrigt
Total yta 774 m²
Adress Sveagatan 92
Kommun Grums kommun
Objektsnummer 41926435
Tomtarea 1 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hyresfastighet med lokaler om ca 774 kvm uthyrningsbar area. Perfekt läge i Grums för de flesta verksamheter. Fastigheten består av tre huskroppar varav två sitter ihop och en är helt fristående. Byggnaderna stod färdiga 1995 och sedan dess varit en central del i Grums centrum. Kommunikationer så som tåg och buss utgår från eller i närheten av "stationslängan" som fastigheten i folkmun är kallad. Idag finns hyresgäster så som vårdcentral, restaurang och resebyrå. Den lokal som idag är vakant har fram till nyligen inhyst blomsterhandel. Kontakta oss för mer information!

Total area: ca 774,5 kvm.
Uthyrd area: ca 697,5 kvm

Lokalfördelning
Vårdcentral: ca 417 kvm.
Restaurang: ca 188 kvm.
Resebyrå: ca 75 kvm.
Kontor: ca 13 kvm.
Offentlig WC: ca 4,5 kvm.
Vakant butik: ca 77 kvm.


Byggnader
Byggnad 1
Grund Gjuten platta
Stomme Trä/betongsten
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Fasad Puts
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Bergvärme
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.