Wihlborgs gör uthyrning

29 april 2020

Fortnox AB har tecknat ett hyresavtal med Wihlborgs om 1 050 kvm kontor i fastigheten Sparven 15 i Malmö city. Just nu finns det cirka 2 800 kvm vakant yta kvar i fastigheten.

Fortnox.jpg
Bild: Wihlborgs

Fortnox är ett snabbväxande bolag som erbjuder en molnbaserad plattform för ekonomiadministration för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. I november flyttar företaget in i det röda tegelhuset på Drottninggatan som är en del av Sparven 15.

Det är roligt att kunna hjälpa Fortnox att fortsätta sin framgångsrika resa i moderna, attraktiva lokaler i en anrik byggnad.

- Vi har i dagsläget väldigt låga vakanser i centrala Malmö. I Sparven 15 har vi nu möjlighet att välkomna Fortnox, ett företag som är i stark tillväxt och verkar inom en bransch som ligger i tiden. Det är roligt att kunna hjälpa dem att fortsätta sin framgångsrika resa i moderna, attraktiva lokaler i en anrik byggnad, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Sparven 15 ligger vid Drottninggatan i Malmö city och består av totalt 20 000 kvm fördelat på flera byggnader. Spelutvecklingsföretaget Massive Entertainment, en del av Ubisoft, har varit ensam hyresgäst på 4 000 kvm i den byggnad där Fortnox flyttar in. Massive expanderar och flyttar i slutet av maj flyttar till egna lokaler i en fastighet man förvärvat. Nu ställer Wihlborgs om byggnaden för att kunna inrymma flera hyresgäster och samtidigt görs nya tekniska installationer som ger god komfort och ett lägre klimatavtryck. 

Just nu finns det cirka 2 800 kvm kvar att hyra ut i fastigheten. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.