Välkommen in!

9 april 2020

Vasakronans kontorshotell vid Lilla Bommen är ett projekt där Kanozi Inredning & Design och inredningspartnern Izonak gjort ett lyckat samarbete. Kunden ville få hjälp med att lyfta sitt kontorshotell till en modern arbetsplats för att attrahera fler hyresgäster till en av Göteborgs mest ikoniska platser, ”Läppstiftet”, med en fantastisk utsikt över Göta Älv.

Kontorshotellet erbjuder numera coworking-platser med ett nyrenoverat kök och uppfräschade ytskikt av slipade, ljusbetsade trägolv, samt målade väggar och lister. Kanozi Inredning & Design tog fram ett koncept med hållbar design som innefattade återanvändning av befintligt material. Bland annat togs glasväggar runt kök och matplats bort, dels för att öppna upp matplatsen, dels för att byggas ihop till ett nytt konferensrum på en mer passande plats.

Det orörda förrådet blev till ett samtalsrum med hjälp av en återanvänd dörr och ett glasparti.

– En rolig anekdot kring det här projektet är att vi hittade ett låst förråd, som stått orört i flera år. Det orörda förrådet blev till ett samtalsrum med hjälp av en återanvänd dörr och ett glasparti, berättar Joanna Bagge, projektledare och inredningsstylist på Kanozi Inredning & Design.

Kontorshotellet uppdaterades med ett modernt skärgårdstema i kulörer av svart och beige. Rummen utsmyckades med dekorationer av rep, sten, trä, vass och snäckor. Kanozis inredningspartner Izonak tog ansvar för samtliga beställningar av nya möbler och accessoarer, logistik och slutförande av leverans. Slutligen har Kanozi Inredning & Design arbetat med styling för att kvalitetssäkra slutresultatet.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.