Väljer våning 18 i Citygate

5 juni 2024

Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med ForestX, som arbetar med digitala lösningar för skogsindustrin, om 375 kvadratmeter kontorsyta på plan 18 i Citygate. Inflyttning sker i januari 2025.

Bild: Skanska
Bild: Skanska

– Vi är mycket glada över att ForestX väljer att etablera sitt kontor på våning 18 i vårt fantastiska Citygate. Deras nya lokal erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och enastående utsikt över Göteborg där de kan fortsatta sin utveckling, säger Mats Dynevik, marknadschef på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är både WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad, vilket innebär att den uppfyller de högsta standarderna för hälsa och välmående samt miljövänligt byggande. Citygate erbjuder alltså en arbetsplats som främjar både människors hälsa och minska klimatavtrycket i byggandet. 

– I Citygate ska vi skapa en kreativ arbetsplats där vi tillsammans kan fortsätta utveckla de bästa digitala lösningarna för den svenska och europeiska skogs- och träindustrin. Läget och all den fina service som huset erbjuder passar oss perfekt, säger Carl Barck, vd ForestX.

I Citygate finns redan flera framstående hyresgäster som exempelvis Sector Alarm, WSP, Visma, Castra, Manpower och många spännande företag i husets egna co-working. Detta skapar en mångsidig och inspirerande arbetsmiljö där företag från olika branscher kan samverka och utvecklas tillsammans. Här erbjuds ett servicekoncept med sådant som konferensfaciliteter, café, reception, restaurang och co-working-ytor. Dessa tjänster är utformade för att underlätta och förbättra vardagen för hyresgästerna genom en komplett lösning för moderna arbetsplatser.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.