Unikt läge på Ångbåtsbron

8 juni 2020

CBRE har förmedlat en kontorsuthyrning på Ångbåtsbron 1, åt hyresgästen Knightec. Knightec flyttar därmed sitt kontor från Lund till Malmö senare i år.  Och CBRE hoppas att fler ska få upp ögonen för fastigheten med sitt unika läge.

Ångbåtsbron_webben.jpg
Bild: Wikimedia

Kontoret är på närmre 800 kvm och fastighetsägare är AB Cydonia.

- Vi är mycket glada att det spännande bolaget Knightec valt Ångbåtsbron som sitt nya kontor. Här kommer de få fina verksamhetsanpassade kontorslokaler ett stenkast från Malmö C och med en fantastisk utsikt över sundet. Vi tackar även CBRE för förmedlingen och samarbete som ledde fram till signering, säger Hajra Kahlon, CFO AB Cydonia.

- Knightec har sökt efter rätt lokal sedan en tid,  konstaterar Marie Willstrand, uthyrningskonsult, CBRE Sweden. Det känns extra roligt att det till slut blev Ångbåtsbron. Läget är svårslaget med kort promenad till såväl kommunikationer som restauranger och gym. Dessutom har fastigheten en unik plats med vatten åt tre håll och härlig utsikt in mot stan. Det finns fortfarande lediga ytor kvar så hoppas och tror att fler får upp ögonen för Ångbåtsbron.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.