Titta tillbaka på Nylokal 2020

14 februari 2020

Mässan Nylokal ägde rum för sjätte året i följd. Trots ett rekordantal besökare jobbar arrangören Lokalguiden redan nu på hur man kan förbättra nästa års mässa.

Nylokal - sammanfattning - puff 2.jpg
Foto: Lokalguiden

Varje år arrangerar Lokalguiden mässan Nylokal i Göteborg, Malmö och Stockholm. Upplagan för  2020 fick ett stort genomslag då mässan slog rekord i antal besökare i alla tre städer. 

- Nylokal i Göteborg blev riktigt lyckad och vi slog återigen rekord i antal besökare. En mängd visningar bokades och kontaktuppgifter utbyttes. Det var en riktigt givande dag, säger Linus Björland, mässansvarig.

Även i Malmö och Stockholm var intresset väldigt stort, berättar Håkan Landmér på Lokalguiden. Han menar att Nylokal har etablerats till ett starkt varumärke för intressenter i branschen. 

- Vi känner oss väldigt nöjda med de båda mässorna. Vi har också fått väldigt bra respons både från utställare och besökare. Det är verkligen kul att vi har lyckats etablera en stabil mötesplats för företag som söker lokal och fastighetsägare samt andra leverantörer inom fastighetsbranschen.

Men jobbet är inte klart ännu och det finns plats för förbättring. Det har de mässansvariga redan börjat att arbeta med. 

- Vi har redan idéer på hur vi kan öka antalet inför 2021. Samtidigt vill vi att besökarna på mässan skall vara rätt företag för våra utställare. Det här är också något vi lägger stor vikt vid inför mässan 2021, säger Landmér.

Finns det redan nu någon spännande nyhet till nästa år?

- Vi har redan startat några spännande samarbeten som kommer hjälpa oss att få mässan att växa ytterligare. Vi kommer också göra om vår webbsida under våren. Den kommer bli mycket mer användarvänlig både för utställare och besökare till mässan. Dessa funktioner kommer de sedan ha med sig in på själva mässan.

Nylokal i Stockholm

Nylokal i Malmö

Nylokal i Göteborg


Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.