The Gate är byggstartat

22 maj 2018

17 maj togs det första spadtaget för Annehems och Peabs gemensamma kontorsprojekt i Hyllie. Det blev en byggstart för barnen som inkluderade frön för framtiden och ett träd att vårda plus underhållning av Hasse "Kvinnaböske" Andersson. I den första etappen byggs två hus, det första står klart under 2020.

Bild: Wec360

De sammanlagt fem husen kommer att ligga som en solfjäder, precis där Pildammsvägen möter Yttre ringvägen och precis där stad kommer att möta land när Hyllie en dag är fullt utbyggt.

I första etappen av The Gate byggs två hus. Det första, där bland annat Peabs regionkontor kommer att rymmas, får fem och tio våningar med 4 900 kvadratmeter kontorsyta, och beräknas stå klart under 2020. Förutom Peab Center kommer det även att finnas plats för andra företag som vill etablera sig i samma byggnad. 

- I The Gate vill vi skapa flexibla kontorsmiljöer där hyresgästerna själva har stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalerna, och vi kommer att lägga särskilt fokus på utemiljöerna, berättade Annehems vd Pia Andersson under invigningen.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.