Svea Artilleri omvandlas

26 maj 2020

Arcona har fått i uppdrag av Genesta att utföra en total ombyggnad och renovering av fastigheten Svea Artilleri på Lidingövägen i Stockholm. Omvandlingen av de befintliga lokalerna kommer att göra Svea Artilleri till en modern kontorsfastighet på 12 800 kvm.

Svea.jpg
Bild: Genesta

Omvandlingen av de befintliga lokalerna kommer att göra Svea Artilleri till en modern kontorsfastighet på 12 800 kvm LOA med bland annat nya tekniska system och flexibla rumslösningar. Genesta förvärvade fastigheten under 2018 och Arcona har varit behjälplig med såväl förvärv och förstudie som utredningar och projektering.

– Svea Artilleri är en fantastisk kontorsbyggnad med ett utmärkt läge. Nu ser vi fram mot att göra den ännu bättre tillsammans med Arcona, säger Ted Söderlund, Genestas Head of Investment Manager.

– Det känns så kul att äntligen starta produktionen av detta fina projekt efter nästan två års arbete med förstudier, utredningar och projektering. Det är ett riktigt bra samverkansprojekt tillsammans med Genesta som vi samarbetat kring ända sedan förvärvet av fastigheten och nu ska det bli spännande att få se detta projekt växa fram, säger Ricard Heindow, projektchef på Arcona.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.