Storsatsning på handel i Örebro

9 mars 2021

Tvärtemot trenden gör Johnells i Örebro och W-Invest Fastigheter AB en storsatsning på handel och upplevelse mitt under pandemin.

Bild: Centrumledningsbolaget i Örebro
Örebro

På Stortorget har den före detta Brothers-lokalen stått tom och i stället för att omvandla lokalen till kontor väljer fastighetsägaren Johan Willerman och handlaren Joakim Wong att bygga ut angränsande butiksyta med ytterligare 540 kvadratmeter. I och med detta skapar man möjlighet att expandera Johnells butiken och dessutom bygga en helt ny avdelning för yrkeskläder/profilkläder.

- Vi jobbar redan idag med att sälja profilkläder, men med denna satsning kan vi utveckla segmentet ytterligare, säger Joakim Wong VD och delägare på Johnells Örebro.

- Vi hade funderingar på att omvandla lokalen till kontor, men när Joakim ville satsa på att stärka cityhandeln ville vi självklart ställa upp och göra denna satsning tillsammans, säger Johan Willerman, VD, W-Invest Fastigheter

Integrerat i lokalen med vy mot Stortorget, öppnar vi även The Window Bar i bästa Sean Connery stil! I en attraktiv och inbjudande miljö, kommer Johnells kunder och spontanbesökare kunna njuta av gott kaffe, kyld champagne, goda utvalda viner och klassiska drinkar tillsammans med välsmakande smårätter och bakverk.

Det här kommer bli en positiv injektion för hela city.

- Vi tror på att skapa något unikt och spännande i samband med shopping där kunderna även kan umgås under trevliga former säger Joakim Wong på Johnells och Johan Willerman VD W-Invest Fastigheter!

- Jag tror på att diversifiera sitt utbud och det är väldigt positivt för hela stadskärnan när man vågar satsa på något som kompletterar befintligt utbud. Det här kommer att bli en positiv injektion för hela city, säger Stina Storm VD på City Örebro.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.